Plakanje tužna zabrinutost
Shutterstock
Plakanje tužna zabrinutost

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Imate utisak da nailazite na nove probleme na poslovnom planu iako ste se nadali da se situacija smirila. Pred vama su komplikacije koje će vam pokazati da ne možete da budete mirni.

LJUBAV: Nije vam lako da donesete bilo novu emotivnu odluku jer ste i dalje vezani za starog partnera sa kojim priča nije sasvim gotova. Moguće je da ćete danas imati susret sa njim.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Leđa su vam osetljiva tačka i ukočenost koja vas prati bi mogla da počne d vam stvara manje probleme kada je u pitanju zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, bićete zadovoljni. Možete da očekujete da će vam se na ovom polju osmehnuti sreća.

LJUBAV: Pokazujete inicijativu prema osobi koja vam se dopada i konačno dolazite do romantičnih dešavanja sa njom. Ona uzvraća emocije i interesovanje ka vama i srečni ste.

ZDRAVLJE: Prija vam vežbanje. Naredni period vam je jako dobro postavljen i zdravlje bi trebalo da vam bude stabilno. Još bolje ćete se osećati ako krenete da trenirate.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za nove poslovne projekte, pa se potrudite da pre svega završite ono što ste započeli. Važno je da se dobro organizujete i da odredite koji su vam prioriteti u poslu.

LJUBAV: Imate utisak da vam je partner nametnuo neka pravila u vezi koja pomalo idu protiv vaše slobodne prirode. Niste spremni da se toliko žrtvujete radi ljubavnog stanja.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati neke manje probleme sa zdravljem i da će vam stručna pomoć biti potrebna.

RAK

POSAO: Nemate baš najbolju koncentraciju pa vam se mogu desiti manji propusti na polju posla ali neće biti većih problema. Potrudite se da sa svoje strane ne komplikujete dodatno.

LJUBAV: Očekujete dosta od svog partnera koji je sada u prilično lošoj fazi i nema šta da vam pruži... Moguće je da vas očekuje kriza u bezi zbog njegovog ponašanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege jer su mogući problemi na ovom planu. Ako ste već imali tegobe koje su vezane za pesak i kamen u bubregu, one bi sada mogle da se vrate.

seks, loš seks, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Dolazi vam dosta poslovnih obaveza kojim treba da budete maksimalno posvećeni ako želite dobre rezultate. Pred vama je povoljan period da rešite neke važne stvari.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa jednom osobom koja je već dugo zainteresovana za vas. Spremni ste da joj otvorenije pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i nemate nikakve probleme sa zdravljem. Pred vama je povoljan dan u kojme ćete biti odlično raspoloženi. Opustite se i uživajte sa voljenima.

DEVICA

POSAO: Faktor sreće vas služi i možete da se nadate veoma pozitivnom ishodu poslova koje budete pokrenuli! Povoljan je dan za sve nove odluke kojim bi unapredili svoj posao.

LJUBAV: Pred vama je jako zanimljiva, emotivna i senzualna osoba koja će vas osvojiti brzinom svetlosti. Nećete ni biti svesni šta vam se desilo. Naglo dolazi do spajanja.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak kako biste imali uvid u stanje na vašem polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme vezane za kardiovaskularni sistem.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete ostvarenje nekih planova i ciljeva. Pred vama je jako povoljan period i za poboljšanje zarade i finansija generalno.

LJUBAV: Dobijate dovoljno ljubavi od svog partnera i lepo vam je kada ste zajedno. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na ovom planu. Sreća vas prati kada ste sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi dovoljno vremena za san. Važno je da date sebi priliku da vam se teo odmori i regeneriše. Današnji dan vam nije povoljan za preterano naprezanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku, današnji dan neće biti preterano dobar. Moguće je da će vaša očekivanja biti na neki način izneverena.

LJUBAV: Zavodite osobu koja vam se dopada nekako brzo i lako. Zadovoljni ste stanjem na ljubavnom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete rado pokazati da ste spremni za akciju.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zglobove od mogućih uganuća ili povreda. Ukoliko se aktivno bavite sportom ili fizičkom aktivnosti možete da očekujete da će biti nekih manjih smetnji.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas poboljšanje zarade. Možete da se nadate dobroj i stabilnoj situaciji na ovom polju. Pred vama je odličan dan u kojem ćete sve poslove brzo i lako rešiti.

LJUBAV: Voljena osoba vam pruža dokaz svoje vernosti i ljubavi, a vi se zbog toga osećate kao pobednik. Možete da očekujete da ćete biti veoma srećni u vašem braku ili vezi.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je apetit povećan. Pred vama je faza u kojoj će vam biti potrebi novi izvori energije kako biste mogli da izdržite naporan životni tempo.

JARAC

POSAO: Imate utisak da ste nekako naglo napredovali ali ste svakako zadovoljni zbog toga. Samo nastavite da verujete u svoje sposobnosti i otvoriće vam se brojne nove mogućnosti.

LJUBAV: Možete da računate na lepu ljubavnu situaciju sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je jako povoljna faza u kojoj ćete imati šansu da uđete u novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili pad pritiska. Današnji dan vam nije povoljan za preterano naprezanje. Potrudite se da dovoljno odmarate kao i da unosite dovoljno tečnosti i da redovno jedete.

voda, piće, osveženje

shutterstock

Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Odjednom gubite volju za radom i osećate se nekako utučeno. Moguće je da vam je samo potrebna kraća pauza od posla. Nemojte da forsirate sebe danas u bilo kom smislu.

LJUBAV: Moguće je da ste izgubili nadu da će vam trenutna emotivna veza funkcionisati i da polako tražite izlaz... Ne možete više da se trudite oko osobe koja vam ne uzvraća adekvatno.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Današnji dan maksimalno posvetite sebi. Prolazite kroz brojne stresove koji se mogu negativno odraziti na vaše zdravstveno stanje.

RIBE

POSAO: Moguće je da ste posvećeni poslu nešto manje nego inače ali možete sebi dopustiti jedan takav dan. Danas niste spremni da se forsirate na bilo kom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste zbunjeni nekim partnerovim izjavama i da više ne znate šta da očekujete od njega. Potrebno je neko vreme da razmislite o tome šta želite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o nervnom sistemu koji bi mogao da bude kod vas osetljiv. Povećajte unos magnezijima. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti i pazite na sebe.