Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Možete da se oslonite na poslovnog partnera koji želi da postigne uspeh dovoljno veliki za oboje. Zajedno pravite jako dobru atmosferu na polju posla i imate šansu da postignete velike pomake.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete definitivno doneti odluku da li ostajete u nekoj vezi ili ne. Ukoliko ste sa Vagom, imate zajedničku budućnost. U svakom slučaju, sada mnogo toga zavisi od vas i veših emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući, pogotovo ako već u vašoj porodici postoji takva sklonost. Preporuka je da se posavetujete sa lekarom oko tegoba- ako ih osećate. U svakom slučaju, povedite računa o unosu tečnosti.

BIK

POSAO: Očekuje vas veoma naoran dan tokom kog ćete imati mnogo posla. Ipak, kada sve obavite nagrada sledi. Pred vama je vikend u kom ćete imati dosta lepih događaja, uspećete da zaboravite na posao.

LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma nežna i prefinjena osoba, pokušavate da nađete način da joj priđete i da se upoznate zvanično sa njom. Deluje vam da neće biti lako da je osvojite ali smatrate da je vredna truda.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Ipak, ne biste trebali da imate neke značajne probleme i promene na polju zdravlja. Prolazan kašalj, kijavica ili neka manja prehlada se brzo mogu sanirati.

BLIZANCI

POSAO: Brzo ćete završiti većinu poslovnih obaveza i zahvaljujući tome vam ostaje višak slobodnog vremena. Vikend ćete provesti u veoma pozitivnoj atmosferi i nećete biti opterećeni poslom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni očekuje vas susret sa osobom sa kojom možete imati jako kvalitetnu emotivnu vezu. Pred vama je dan koji može biti važniji za vaše polje ljubavi nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Mogući su manji problemi vezani za povišen krvni pritisak, cirkulaciju, krvne sudove... Ako ste već imali ovakve tegobe onda je vreme za redovnu kontrolu.

RAK

POSAO: Možete da očekujete komplikacije ako budete dopustili da se neko iz vašeg porodičnog okruženja meša u vaš posao. Ipak neke stvari morate sami da rešite- ako želite da ishod događaja bude pozitivan.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma temperamentno ali i zaštitnički nastrojeno u odnosu sa vama. Sviđa vam se njen stav kao i energija kojom odiše. Kao da vam je uvek bio potreban neko pored koga biste se osećali sigurno.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su mogući kod vas. Naravno, da biste ih izbegli najvažnije je da povedete računa o ishrani i da je prilagodite potrebama svog organizma. Ako niste sigurni - posavetujte se sa nutricionistom.

LAV

POSAO: Ukoliko ste planirali kraće putovanje treba da imate u vidu da su moguće manje komplikacije i problemi. Nije baš najbolji dan za tako nešto, pa ako ste u prilici odložite put za drugi dan.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje prilično napeta i u nekoj meri ste svesni činjenice da ste i vi sami velikim delom krivi za to. Takav vid priznanja je prvi korak ka tome da se stvari poprave.

ZDRAVLJE: Ukoliko se jave bolovi u grlu moguća je upala ili infekcija koja će potrajati nekoliko dana. Posavetujte se sa lekarom radi adekvatnog lečenja. Imunitet vam je generalno oslabljen.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas finansijsko poboljšanje i osmeh vam se konačno vraća na lice. Vama je novac veoma važan. Kada ste stabilni na ovom planu, tada vam ništa drugo ne predstavlja problem. Zadovoljni ste.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom jasno raščistite neku situaciju koja vas opterećuje. Važno je da o svemu otvoreno pričate jedino na taj način vaša veza može da se razvija u pozitivnom pravcu.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit. Generalno ste nekako gladni i hrane ali i uživanja u životu... Prijaće vam odlazak u neki dobar restoran, uživanje sa dragim osobama u pozitivnoj atmosferi.

VAGA

POSAO: Na vama je da svoj posao organizujete u skladu sa onim što vam odgovara. Potrudite se da tako i bude. Nemojte da dopustite bilo kome da upravlja vama ili vašim vremenom. Oslonite se na sebe.

LJUBAV: Zaljubljeni ste ali niste toga možda čak ni svesni. Spontano ćete se zbližiti sa osobom koja vam se dopada. Sve vam dolazi nekako postepeno i u trenutku kada budete zajedno će se roditi lepe emocije.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Generalno ste skloni nesvestici, vrtoglavici i sličnim stanjima. Ne bi bilo loše i da proverite krvnu sliku, za svaki slučaj, jer je moguć i nedostatak gvožđa.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da pokažete svoju nervozu i nesigurnost i kontaktu sa ljudima koji vam predstavljaju konkurenciju. Potrudite se da poradite na svom samopouzdanju i imidžu koji gradite na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna zauzeta osoba koja očigledno ima interesovanje prema vama. Veliko je pitanje da li ste zaista stvarno spremni na tajnu vezu te vrste... Ali vreme će pokazati.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i potrebna vam je neka dodatna aktivnost. Moguće je da ste skloni i problemima vezanim za nesanicu ali i nervozu. Preporuka je da se posvetite bavljenju sportom.

STRELAC

POSAO: Možete da se oslonite na svoje saradnike koji su prijateljski nastrojeni prema vama i žele da vam pruže pomoć. Nalazite se u poslovnom okruženju koje podstiče vaš profesionalni razvoj.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko kruga prijatelja u prethodnom periodu. Nije vam problem da napravite prvi korak ka tome da je osvojite jer verujete da ćete u tome sigurno imati uspeha.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nervnim sistemom. Skloni ste grčevima u mišićima ali i nekim oboljenjima nerava. Ako ste primetili neke simptome, najbolje je da se posavetujete sa lekarom.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste planirali da dođete do poslovnog unapređenja sreća će vam se danas konačno osmehnuti! Iako je počeo za vikend, za vas počinje sasvim novo- veoma važno, poslovno poglavlje.

LJUBAV: Vreme je da počnete da pravite ozbiljne planove sa osobom sa kojom trenutno imate neku vrstu ljubavnog odnosa. Uskoro ćete imati šansu da se upustite u bračne vode i da krenete sa planiranjem porodice.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Neki vid opuštanja vam je svakako neophodan, a opšte je poznato da često imate probleme sa leđima. Ukočenost se može razviti i u predelu vrata, ramena ali i zglobova...

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom možete značajno poboljšati svoju finansijsku situaciju. Pred vama je prilika i za neki dodatni ili honorarni posao koji vam može biti veoma isplativ.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da osvojite jednu neobičnu osobu koja vam se već duže vreme dopada. Samo napred! Nećete se pokajati ako joj budete stavili do znanja koliko su jake vaše emocije prema njoj.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema na ovom polju! Puni ste pozitivne energije i osećate se jako dobro! U komunikaciji sa ljudima kojima ste okruženi na neki način širite radost i dobro raspoloženje!

RIBE

POSAO: Nepovoljan je dan za finansije. Izbegavajte bilo kakve veće ili neplanirane troškove. Potrudite se da sačuvate ono što imate i posvetite se svom poslu. Ovo je period u kom je važno da naučite da cenite neke stvari.

LJUBAV: Iako vam se dopada jedna osoba ne želite da se upustite u vezu za koju smatrate da nema budućnost. Polako počinjete da gledate na stvari iz drugačije perspektive i postajete dosta zreliji u emotivnim odlukama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Vi umete da budete skloni problematičnom ponašanju s vremena na vreme, pa se sada potrudite da ipak izbegnete tako nešto. Posvetite se pozitivnijim stvarima koje vas okružuju.