KO BI REKAO DA OVAN NE MOŽE SA TIM ZNAKOM Ako se sa nekim nikako ne slažete, moguće je da ste među tri horopske kombinacije koje jednostavno ne mogu da postanu iskreni prijatelji

Zvuči neverovatno, ali u praksi se pokazalo kao istinito.

Zodijak, horoskop, ovan
Zodijak, horoskop, ovan, Foto: Foto: Shutterstock

Horoskopski znak određuje mnogo toga, najviše osobine i karakter, a često se i sami iznenadite zašto se sa nekim ne slažete, a imate slična interesovanja ili poglede na svet. Odgovor je jednostavan, postoje horoskopski znaci koji nikako ne uspevaju da budu prijatelji. Proverite da li ste među njima.


1. Bik i Jarac

Sami naslućujete šta se dešava kada su dva krajnje tvrdoglava znaka prijatelji? Na kraju dođu do tačke gde je njihova prevelika sličnost ono što ih sprečava da naprave dublju povezanost. Ni bik ni jarac nisu spremni na kompromis, a tako se problemi ne rešavaju. Prijateljstvo Bika i Jarca mnogo obećava na početku, ali na kraju jednostavno izbledi.

2. Vaga i Škorpija

Verovali ili ne, ovo je loša kombinacija za prijaeljstva. Škorpije su misteriozne i imaju "ono nešto", čime privlače ljude. Vage su šarmantne i ljubazne, i lako je razumeti zašto bi svaki znak želeo da bude prijatelj sa drugim. Međutim, kada se posesivne sklonosti Škorpija ukrste sa dobroćudnim Vagama, veoma često se dogodi da Vage budu iskorišćene. Škorpija neće uživati u Vaginoj otvorenosti. Verovatno će Vaga dovesti trećeg prijatelja, a Škorpija se tada oseća kao višak. Najgore od svega je što Vage neće ni shvatati da Škorpijama to smeta.

3. Ovan i Rak

Oba znaka su veoma brižni prijatelji, ali do problema dolazi kada, zbog "kratkog fitilja", Ovan ipak kaže nešto pogrešno i povredi nežna Rakova osećanja. Ovnovi su impulsivni, dok je Rak promišljen. S obzirom na to da Rak često nije toliko spontan koliko bi njegov prijatelj Ovan želeo, ali i s obzirom na želju oba znaka da drže kontrolu, ovo prijateljstvo je osuđeno na propast.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi