ZASMEJAVAO NACIJU DO SUZA DOK JE PRODAVAO BESMISLENE PROIZVODE Bio je najpopularniji voditelj, a onda je pobegao u Beč i potpuno promenio život! Nikad vam ne bi palo na pamet čime se danas bavi

Nekad i sad.

Pile Telešop
Pile Telešop, Foto: Screenshoot Youtube

Njegov TV šop bio je drugačiji od svih ostalih formi televizijske prodaje. Šta god da je vodio, humor je stavljao na prvo mesto, a to se i te kako dopadalo gledaocima.

 

Nekadašnje televizijsko lice Zoran Radojković, poznatiji kao Pile, postao je popularan kao voditelj emisije Pile telešop, a bio je i učesnik rijalitija. Humorista, novinar, roker već neko vreme živi u Beču sa suprugom Anom i dvoje dece.

36 GODINA OD BOŠKA BUHE! Evo šta danas radi i kako izgleda NAJPOZNATIJI JUGOSLOVENSKI DEČAK! Nikada ga ne biste prepoznali!

- Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodici odlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom. Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene na bolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre - ispričao je Zoran Radojković Pile u jednom intervjuu.

"PUNA PLASTIKE I IRITANTNA" Prva žena koja je osvojila 50.000 evra u srpskom rijalitiju danas izgleda potpuno drugačije, a to što je rekla o PARAMA i danas IZAZIVA BES

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zoran Pile Radojkovic (@zoranpile) on

 

Pile je završio Fakultet političkih nauka, vodio je niz zabavnih emisija na raznim TV stanicama, ali je estradu ostavio zauvek.

SVI JE PAMTITE PO REČENICI: "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI"! Evo kako danas izgleda devojčica koja je pre 15 godina izgovorila čuvenu repliku u filmu "Mrtav 'ladan"

- Pošto sam sa estradom zauvek raskrstio, sada mi je glavni cilj da dobro naučim nemački jezik i da svojoj porodici obezbedim sigurnu egzistenciju. Planiram i da položim još dva ispita na masteru na beogradskom Fakultetu političkih nauka, gde sam i diplomirao na smeru novinarstvo i informisanje – rekao je ranije Pile. U Beču se bavio taksiranjem, a evo kako je jednom prilikom opisao život u Beču:

- Vrlo lako ću ostaviti taksi u Austriji, jer uvek mogu da se vratim tom poslu. Ja ovim ljudima koji žele glavom bez obzira da odu, ja uvek kažem pazite se. Stanovi su skupi, život, internet. Minimalna plata u Beču je 1.210 evra. Ali ako je stan od 700 do 1.000 evra malo veći, i ako imaš telefon i antenu, odnosno našu televiziju, moraš da se hraniš i sve to kad platiš treba ti skoro 2.000 evra za četvoročlanu porodicu za jedan običan bečki život.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zoran Pile Radojkovic (@zoranpile) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi