"NAŠA EKIPA U VOZILU NIKADA NIJE IMALA OVOLIKOG GMAZA!" Policija upala u stan da uhapsi dilera, a tamo ih je dočekalo čudovište! (FOTO)

Policajci prebledeli od straha.

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: Youtube/Printscreen

Zagrebačka policija objavila je saopštenje o slučaju hapšenja na Jarunu tokom kog je u stanu pronašla ogromnog pitona.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke završili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i prometa droge. Pretragom stana na Jarunu policijski službenici su pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm.

S obzirom na to da se u stanu gde je obavljana pretraga nalazila životinja koja je predstavljala potencijalnu opasnost za policijske službenike, zaposleni službe Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Zoološkog vrta Grada Zagreba iz stana su izneli zmiju dužine oko 5,5 metara i preuzeli brigu o njenom zbrinjavanju.

Zagreb, piton
Zagreb, piton, Foto: Facebook/Printscreen

Juče je na Fejsbuk stranici Zagrebačkog zoološkog vrta objavljeno kako je zmija u dobrom stanju i da je smeštena u karantin.

- Akcija zadivljujućih dimenzija u petak uveče! Naša terenska ekipa u svom vozilu nikada nije imala ovolikog gmaza! Reč je o burmanskom pitonu dugom 5,5 metara i teškom oko 50 kilograma. Kolege su ga preuzele na poziv policije jer je u toku postupanje nad njegovim vlasnikom. Poslednjih dana hvatali su se u koštac s gmazićima koji im stanu na dlan, a ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju - navodi se na Fejsbuku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi