DEČAK POBEGAO OTMIČARU IZ AUTOMOBILA U POKRETU! "Ušao sam jer je bio ljubazan, a onda me čudno pogledao i pitao nešto strašno!"

Dvanaestogodišnji dečak iskočio je iz auta u pokretu kad je shvatio da ga vozi problematičan čovek u Bojton Biču, u američkoj saveznoj državi Floridi.

Timoti Miler, Foto: screenshoot

Dečak je policiji rekao da je u sredu izašao iz školskog autobusa kad je kraj njega stao muškarac u belom kamionetu i ponudio mu prevoz. Rekao mu je da stalno prevozi decu i da je to normalno.

Vozač je bio Timoti H. Miler, koji je uhapšen i optužen za otmicu, nasilno odupiranje hapšenju i zanemarivanje dece.

"Imao je prijateljski osmeh" i delovao je ljubazno, rekao je dečak policiji. Međutim, čim su krenuli Miler ga je "čudno pogledao" i pitao ga da li ima nekakvu drogu.

Dečak se uplašio i pokušao da otvori vrata, na šta je Miler nagazio gas. Dete je ipak uspelo da iskoči, ali je pri padu udarilo glavnom i onesvestio se.

Na sreću, tu dramu je videlo nekoliko ljudi, koji su su odmah pritrčali i pozvali policiju. Ispostavilo se da je dečak lakše povređen i da se sve završilo na modricama i ogrebotina.

Davorov deda dao iskaz koji menja ceo tok istrage?!

AUTOR: Alo/Telegraf/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 15:20 Davor je prethodno priznao da je izvršio četvorostruko ubistvo Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. Davor P., koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

Jedan od svedoka pošao je za Milerom, sustigao ga i blokirao mu auto, a onda ga je držao dok nije došla policija.

Miler je na ispitivanju rekao da je mislio da bi od dječaka mogao da nabavi drogu.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi