Uhvatio ženu kako se seksa sa starcem
Printscreen: Youtube
18+
Klikni da vidiš sliku
Uhvatio ženu kako se seksa sa starcem

Printscreen: Youtube

Uhvatio ženu kako se seksa sa starcem, Foto: Printscreen: Youtube

Neimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio sa starijim proćelavim muškarcem.

Pale su teške reči i pretnje, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, snimio ih je telefonom i snimak postavio na Jutjubu.

Na snimku se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

Besan muž je prvo "kulturno" pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu "na gomili" sa starijim proćelavim muškarcem.

- Gde si, more, kurvo... - dreknuo je njen muž.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

- Znao sam da ću te uhvatiti, more pi*ko, mesec dana te pratim. Ku*vo, zar te nije sram. A, ti pe*eru, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš, ku*vo - vikao je muškarac.

- Ko si, bre, ti - upitao ga je švaler.

- Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, odseći ću ti vrat - rekao je muž.

- More, marš odavde - odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u znak osvete taj video klip postavio na Jutjubu.

 

Komentari (8)

TOP

14.07.2018 16:18

Ajde sto je prevareni muz bez ikakvog prava napravio i objavio ovaj eksplicitni snimak, ali kako same to dalje da se distribuira?

Ciga

14.07.2018 17:08

@TOP - Normalno da ce da snimi.samo je trebao da ih gole proseta kroz kraj.a snimak je trebao da posalje i njemom tati i bratu i komsiji i prijatelju i kolegi...

Nejo

14.07.2018 18:29

@TOP - Kako ona sme da vara i kako je zakon pušta nekaznjenu to je pitanj

Joka

14.07.2018 20:11

@TOP - Odgovor za onoga sto pita kako sme da vara i kako je zakon ne kaznjava. Ne zivimo u S.Arabiji gospodine. Ne treba da ga vara,treba da ga ostavi cim nadje drugog ali pricati o zakonskom kazn javanju za prevaru je zaostalo i smesno.

Kaja

14.07.2018 20:12

Svaka cast ovom ljubavniku kako stiti zenu u ovom trenutku

saj

15.07.2018 07:18

paq sta mu svaler kriv???

Pera

15.07.2018 09:53

Sta se potpisuje u opstini ? Zakletva! Sta se potpisuje u crkvi? Zakletva! Sta je preljuba ? Smrtni greh ! Postavlja se pitanje sto se uopste potpisuju ti papiri u crkvi. Najbolje resenje je predbracni ugovor pa da vidite kako novac za odstetu posle preljube ima vecu moc nego Bozija zapovest...

Crni

16.07.2018 09:57

Kako se te zene brane medjusobno kada je u pitanju prevara zena a iste te kada ih prevari muskarac kukaju i cvili i ne znaju sra ce da urade.Idu toliko daleko da se ifizicki obracunavaju sa muskarcem ali to je u redu posto su zene.Ne razumem kometare odakle mu pravo te ovo te ono.Pa zar je doslo do toga da moramo da cutimo i gledamo dok nes zene varaju i da ne smemo da kazemo nista?Odmah smo nasilnici i pred zajednicom i pred zakonom.Gde ide ovaj svet?