Srećna porodica
Printscreen
Srećna porodica

Printscreen

Srećna porodica, Foto: Printscreen

Muž i žena koji su u braku 10 godina otkrili su kako su počeli da dele krevet sa još jednim muškarcem.

Bela i Ken iz Orandža u Konektikatu bili su venčani pet godina i odgajali su dve male ćerke kad je Bela upoznala Danijela na jednoj zabavi i odmah je počela da se lepo slaže sa njim.

- Na kraju večeri, ne znam zašto, ali on je trebalo da ide, pa smo se opraštali i poljubila sam ga, rekla je 34-godišnja Bela za Barcroft TV. Nakon toga je imala vrlo podvojena osećanja.

- OK, udata sam i poljubila sam drugog muškarca - stalno joj je prolazilo kroz glavu, ali isto tako je želela da to ii ponovi.

Pročitajte još:

Bela i Ken u vezi su od studentskih dana i uvek su bili monogamni, ali nakon tog događaja počeli su da razgovaraju o opciji da viđaju i druge ljude. Tad su odlučili da bolje upoznaju Danijela i njegovu ženu, koji su bili u otvorenoj vezi.

- Bilo je puno hemije i mislili smo da je to možda nešto što zaista želimo da probamo - rekla je Bela, dodavši kako su ih pozvali kod sebe. Nekoliko puta su razgovarali i završili su u grupnom seksu, od čega su krenuli dalje.

Ali nedugo nakon toga, Danijel i njegova žena počeli su da imaju probleme u braku i godinu dana nakon njihovog grupnog seksa, 2015. godine Danijel i njegova žena su se razveli, a idući korak Kena, Bele i Danijela za njih se činio kao logičan.

Ovaj trio se ubrzo preselio u novu, veću kuću i nabavili su ogroman krevet u koji mogu svo troje da dele.

- Obično smo Bela i ja ili Ken i ona - kaže Danijel, a Bela dodaje kako zapravo uopšte nemaju često zajednički seks.

Iako, dvojica muškaraca nekada su i sami intimni.

- Nije uobičajeno. To je kao torta - ne jedete tortu stalno, rekao je Danijel.

Pre dve godine, Ken se spetljao sa Laurom, svojom curom koja ima dvoje dece.

- Laura je predivna. Ona nije povezana sa Belom ili Danijelom. Ona i ja smo povezani i to je njena privrženost nama.

Kao roditelji, kad se Danijel preselio kod njih, Bela i Ken su morali da to objasne svojoj deci, 3-godišnjem sinu i 4-godišnjoj kćeri.

- Bili su veoma uzbuđeni, a sad se više ni ne sećaju šta je bilo pre. Delimo odgovornost roditeljstva - raznim stilovima odgajamo decu, ali smo ista ekipa, rekao je Ken.

 

Komentari (1)

dexi

03.11.2018 17:18

Jadna deca s kim odrastaju