SVE JE DELOVALO NORMALNO NA PRVI POGLED Trudnica nosila blizance, nije radila ultrazvuk, a onda otišla na porođaj! Lekari su bili užasnuti viđenim!

Strašno!

Bolnica
Foto: Alo!/Dejan Briza

 

* U Radžastanu u Indiji rođena je beba sa četiri noge i tri ruke

* Majka Radžu (24) u petak je rodila blizance, treće dete je preminulo, a dva su rođena zdrava

* Lekari veruju da je majka, koja nije imala ultrazvuk, nosila trojke

Smatra se da bi devojčici dodatni udovi mogli da budu uklonjeni operacijom u Džaipuru. Indijka je rodila ćerku sa četiri noge i tri ruke pošto je bila spojena sa drugom bebom u materici.

Hteo da joj pruži najromantičniju veridbu, a onda se dogodila jeziva tragedija! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: 24 sata/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 18:32 Stiven Veber i Keneša Antoin bili su na godišnjem odmoru u Tanzaniji. Odlučio ju je zaprositi pod vodom s ispisanim papirom u nepropusnoj vrećici, ali nije mu stigla reći 'da'. Foto: Facebook printscreen Stiven Veber se tragično utopio dok je bio sa svojom devojkom na odmoru iz snova u Tanzaniji.

PREMINUO DOK JE PROSIO DEVOJKU Hteo da joj pruži najromantičniju veridbu, a onda se dogodila jeziva tragedija! (FOTO/ VIDEO)

Radžu, (24), nosila je normalno dečaka i devojčicu, sve do petka i dolaska u bolnicu u Tonku u Radžastanu. Dečak se rodio zdrav, a na devojčici su ostale dodatne noge i ruke koje su joj pokrivale cele grudi i stomak.

Lekari veruju da je Radžu nosila trojke, ali da se jedna beba srasla na svojoj sestri. Dr Rohiteš Mena, hirurg koji je porodio bebe, rekao je: "Radžu je prirodno rodila blizance oko 02:46".

AMERIČKI RAZARAČI SE IZLOŽILI VELIKOJ OPASNOSTI Pentagon izdao sumanuto naređenje - rupa se mora zatvoriti pod hitno!

 

Nađena mrtva u liftu, kamere zabeležile gnusan čin! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 00:44 Plejboj zečica Titim Noraphanpiphat u utorak je pronađena mrtva u liftu u jednoj zgradi u Bangkoku. Titim Noraphanpiphat, Foto: Instagram printscreen Bilo joj je samo 25 godina. Obavljena je autopsija i policija sumnja na veoma nasilnu smrt, kao i da je devojka pre ubistva silovana.

- Muško dete je normalno, ali žensko je slučaj spojenih blizanaca. Imala je problema sa disanjem. Stavili smo je na kiseonik podršku i vitalne funkcije su joj sada stabilne.

KAP JE UPRAVO PRELILA ČAŠU! Spaljen najsvetiji simbol! Vojska kreće u napad?! Dosta je bilo zezanja! (FOTO/VIDEO)

- Odvešćemo je u bolju bolnicu u Džajpuru radi daljeg lečenja i pedijatrijske hirurgije. Majka i muško dete su u stabilnom stanju.

TRI DEVOJČICE IZGORELE ŽIVE U NAJGORIM MUKAMA! Monstrum bacio Molotovljev koktel u vozilo gde su bile ćerke njegovog zemljaka! Kada su došli vatrogasci - već je bilo kasno!

IMA MRTVIH! Srušio se avion, policija traga za preživelima!

CRNI TRUDO, ŠTA TI JE TO TREBALO!? Osvanule fotografije omiljenog premijera iz mladosti, zbog onoga što je nekada radio preti mu otkaz!

BONUS VIDEO: Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi