ŠOK! Tokom plesanja devojka je samo legla na pod! Onda se desila do sada neviđena stvar!

Te noći se u diskoteci niko nije proveo kao ona! Okružena igračima, jedna devojka iz Francuske, na plesnom podijumu noćnog kluba, rodila je bebu.

Žurka Zabava Provod
Žurka Zabava Provod, Foto: Shutterstock

Devojka čiji identitet nije otkriven i koja ima 19 godina, došla je u diskoteku u nedelju uveče. Zabavljala se i igrala sve do 5.30 ujutru kada su počeli porođajni bolovi.

Porođaj se desio u diskoteci „O klab“, u francuskom gradu Tuluzu. Kako izveštavaju lokalni mediji, osoblje kluba je pomagalo u porođaju.

Pročitajte još

Menadžment diskoteke objavio je da će novorođenče, kada za to dođe vreme, uvek imati besplatan ulaz u njihov klub.

„Bilo je pola šest ujutru, vreme kada zatvaramo diskoteku. Nije bilo baš mnogo ljudi ali, u jednom trenutku su me pozvali i rekli da je u pitanju hitan slučaj. Otišla sam do podijuma za igru i videla da se devojka porađa“, ispričala je, ispred uprave diskoteke, Meri Elen.

Sve je počelo tako što je jedan mladić, inače gost kluba, tokom đuskanja uz glasnu muziku, video kako je devojka legla na plesni podijum.

Osoblje kluba brzo je reagovalo i pozvalo hitnu pomoć. Iz te službe su pripadnike osoblja uputili šta treba da rade kako bi devojci olakšali porođaj dok lekari ne stignu.

Kako lokalni mediji navode, devojka je u klub izašla sa prijateljicom, i u noći porođaja nije konzumirala alkohol.

Sećate li se bebe koju je majka bacila u kontejner? Kada vidite šta danas radi, nećete moći da ostanete ravnodušni! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ Novosti/ M. G. DATUM I VREME: 15.11.2019. 09:54 Fredi Fidžers ima 29 godina i direktor je sopstvene firme Figgers Communication, koju je osnovao još kao tinejdžer. Mladić, Foto: Screenshot/YouTube Danas njegova firma vredi 62 miliona dolara. Vlasnik je četiri patenta, a lud je za tehnologijom od detinjstva.

Beba je na kraju rođena na podijumu za igru okružena ljudima koji su uživali u noćnom provodu.

Pol deteta za sada nije otkriven, a iz zdravstvenih službi su saopštili da su mama i beba dobrog zdravlja.

Bonus video - Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi