Pečurka, pečurke
Profimedia
Pečurka, pečurke, Foto: Profimedia

Ruski penzioner Aleksandar Kornejev otišao je u šumu da bere pečurke, a usred branja medved ga je rastrgao i pojeo.

U šumama sela Suluk nikad nisu zabeleženi napadi medveda na ljude. Meštani su bili zgroženi jer su prethodni susreti ljudi i medveda uvek prolazili u najvećem miru.

Pročitajte još:

Ovo nije bio prvi put da Kornejev u toj šumi bere gljive pa je iz šale svojoj ženi telefonom rekao da, ako joj se ne javi do deset ujutro, to će značiti da ga je pojeo medved.

- Idem da berem pečurke. Ako te ne nazovem opet do 10 sati, znači da me je pojeo medved - rekao je on.

Oglasio se doktor Dimitrije koji je primio poziv preplašenih roditelja: Evo šta je rekao o slučaju devojčice koja je preminula na Vlasinskom jezeru!

AUTOR: JugMedia/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 15:26 Doktor Dimitirje Stojanović iz Doma zdravlja Crna Trava potvrdio je da je dobio poziv u večernjim satima (oko 20 sati) od osobe koja je tvrdila da dete ima gušenje.

Nažalost, njegova se šala obistinila. Njegovo telo pronašao je građevinski radnik na zemljanom putu nedaleko od sela. Izjavio je kako je krvi bilo posvuda, pronađen je i džepni nož kojim se Kornejev pokušao braniti.

Lokalni lovci ubili su medveda koji je kriv za njegovu smrt. Mišljenja oko tog čina podeljena su. Neki misle kako životinja nije kriva ni za što jer je čovek došao na njeno stanište, a neki misle kako je to dobar potez jer su viđeni medvedi u blizini seoskih kuća. Meštani su upozoreni, rečeno im je da se ne udaljavaju puno od sela i da nipošto ne idu u šumu.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!