BIZARNO Šatre na grobovima u Guči! Organizatori tvrde: "Već 40 godina Sabor je u crkvenoj porti i niko se nije žalio!" (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavili su se navodi da su šatori u Guči podignuti u crkvenoj porti, na grobovima.

Sabor trubača u Guči
Sabor trubača u Guči, Foto: Printscreen/Youtube

Povodom negodovanja pojedinaca zašto se koncertni nastupi i šatre nalaze u crkvenoj porti, Milivoje Dolović, predsednik Izvršnog odbora Sabora, rekao je da je to praksa koja postoji 40 godina i da se niko do sada nije bunio.

- A priče kako su šatre postavljene na grobovima nisu tačne. Taj deo porte je bio pristojno ograđen, a koristile su se samo slobodne površine. Svim saborašima je odgovaralo da bude Sabor tamo gde je i ponikao, u crkvenoj porti. Tako da su svi drugi komentari zlonamerni. Naravno da vodimo računa o našim svetkovinama, to ćemo raditi i u buduće - zaključio je Dolović.

BEZOBRAZLUK BEZ GRANICA U CRNOJ GORI! Zaleteo se skuterom ka čamcu sa turistima, pa uradio nešto zbog čega ga SVI PSUJU! (VIDEO)

"MAJKA, KO TI JE OVAJ MUŠKARAC" Ćerka udivici kupila tablet za rođendan, kada je videla s kim se dopisuje PAO JOJ MRAK NA OČI!

Jedan od komentara uz fotografiju čije poreklo ipak nije dokazano glasi:

- Ovo je inače Guča. Uz blagoslov episkopa Žičkog šarta je postavljena u crkvenoj porti iznad grobova - objavio je korisnik fejsbuka uz fotografiju.

Mladić se naoružao za POKOLJ, pa ušao u tržni centar, a onda šokirao CEO GRAD! (VIDEO)

Tužioci u američkoj saveznoj državi Misuri podigli su optužnicu za terorističku pretnju protiv 20-godišnjeg mladić, koji je naoružan puškom i pištoljem, ušao u lokalni market "Volmart" da bi "testirao" da li će ta prodavnica poštovati njegovo ustavno pravo da nosi oružje.

SUNCOBRANI I PEŠKIRI U PONOĆ! Srbi zauzimali mesta na plaži po mrklom mraku, ali onda su se i Grci DOSETILI DA IM DOSKOČE!

UPALILE IM SE OČI, POVRAĆAJU! Policija traži da svi zatvore prozore i vrata! Građani misle da znaju šta se od njih krije, sve dele preko društvenih mreža (FOTO)

UŠLI SU NA NASUKANI JEDRENJAK, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Ručak je bio postavljen, sve je bilo na mestu, samo je posada nestala! I nikada ih nisu pronašli! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi