Sabor trubača u Guči
Printscreen/Youtube
Sabor trubača u Guči

Printscreen/Youtube

Sabor trubača u Guči, Foto: Printscreen/Youtube

Povodom negodovanja pojedinaca zašto se koncertni nastupi i šatre nalaze u crkvenoj porti, Milivoje Dolović, predsednik Izvršnog odbora Sabora, rekao je da je to praksa koja postoji 40 godina i da se niko do sada nije bunio.

Pročitajte još:

SRPSKI MLADOŽENJA PODMITIO MLADU! Ponudio joj ovoliko para da bi se udala za njega! Njen odogovor oduševio ceo region

- A priče kako su šatre postavljene na grobovima nisu tačne. Taj deo porte je bio pristojno ograđen, a koristile su se samo slobodne površine. Svim saborašima je odgovaralo da bude Sabor tamo gde je i ponikao, u crkvenoj porti. Tako da su svi drugi komentari zlonamerni. Naravno da vodimo računa o našim svetkovinama, to ćemo raditi i u buduće - zaključio je Dolović.

Jedan od komentara uz fotografiju čije poreklo ipak nije dokazano glasi:

- Ovo je inače Guča. Uz blagoslov episkopa Žičkog šarta je postavljena u crkvenoj porti iznad grobova - objavio je korisnik fejsbuka uz fotografiju.

Mladić se naoružao za POKOLJ, pa ušao u tržni centar, a onda šokirao CEO GRAD! (VIDEO)

Tužioci u američkoj saveznoj državi Misuri podigli su optužnicu za terorističku pretnju protiv 20-godišnjeg mladić, koji je naoružan puškom i pištoljem, ušao u lokalni market "Volmart" da bi "testirao" da li će ta prodavnica poštovati njegovo ustavno pravo da nosi oružje.

BONUS VIDEO: Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?