Prevara
screenshoot/Reddit
Prevara

screenshoot/Reddit

Prevara, Foto: screenshoot/Reddit

Upravo to se desilo na jednom venčanju, a afera je razotkrivena zahvaljujući jednom di-džeju koji nije imao pojam šta je uradio.

Naime, di-džej sa venčanja je na "Fejsbuku" podelio slike iz foto-kabine, a među njima su bile i one koje su otkrile da se jedna devojka, koja je došla u pratnji mladića, smuvala sa drugim gostom, koji je oženjen i ima decu.

PROČITAJ JOŠ:

Kada je di-džej podelio slike, na njih je reagovala žena koja je prepoznala svog supruga.

Fotografije je zatim na "Reditu" podelio jedan od gostiju koji je objasnio da je devojka u crvenoj haljini došla na svadbu u pratnji mladića sa kojim se slikala u foto-kabini gde je on imao masku ajkule na glavi.

A na drugim slikama takođe iz foto-kabine se vidi ista devojka kako se ljubi i grli sa muškarcem u ljubičastoj košulji, za koga se ispostavilo da je oženjen.

Prevara

screenshoot/Reddit

Prevara, Foto: screenshoot/Reddit

I baš kad pomislite da ova priča ne može biti luđa, ispada da je oženjeni otac nepoznatu devojku u crvenom ljubio i "pred svojom decom" dok je njegova supruga bila zauzeta ćaskanjem sa drugim gostima na venčanju.

- Di-džej je objavio ove slike dan nakon venčanja. Devojka u crvenom je došla sa mokom sa maskom ajkule. Tip u ljubičastoj košulji se zatim vaćario sa njom i u foto-kabini i pred svojom decom. Uzgred, on je oženjen. Katastrofa - rekao je gost sa venčanja.

Izjava ministra u Tirani poslala jasnu poruku Srbiji! Zapad mudro ćuti!

AUTOR: Alo.rs/Novosti/I.L. DATUM I VREME: 31.10.2019.

Kako je rekao, par je očigledno bio pijan.

- Ona i tip u ljubičastom su pili pivo za pivom i do večere su bili mortus pijani - rekao je gost.

Nakon što je primetila slike svog supruga sa rukama obmotanim oko druge žene, supruga je potom navodno podelila slike na svom Fejsbuku i javno ga prozvala zbog prevare.

BONUS VIDEO: