pljačkaš, spavanje
Facebook printsc.
pljačkaš, spavanje

Facebook printsc.

pljačkaš, spavanje, Foto: Facebook printsc.

Policajac na Tajlandu nije morao daleko da ide da bi pronašao provalnika koji je pokušao da mu opljačka kuću - zaspao je u jednoj od spavaćih soba.

Sakda Jeamprasert probudio je usred noći zvuk klima uređaja koji je dopirao iz sobe njegove ćerke. Iako ga uobičanog dana ovo ne bi moglo dovesti do ustajanja iz kreveta, njegova ćerka je bila van grada nekoliko dana.

Na njegovo iznenađenje, ušao je u njenu sobu i zatekao muškarca u toplesu kako spava u njenom krevetu.

Prema video snimku tajlandskih novina Kom Čad Luek , čuje se kako policajac viče na muškarca i budi ga iz sna. Čovek podboči glavu, zbunjeno se osvrćući oko sebe, dok stvarnost onoga što se dogodilo tone.

Osumnjičeni, Athit Kin Khun Thud, navodno je ušao u kuću s namerom da izvrši provalu, ali se umorio. Uključio je klimu i planirao je da kratko odspava, ali na kraju je spavao mnogo duže.

Iako nije ništa ukrao, ​​Tud je i dalje optužen za provaljivanje i ulazak u imanje.

Nije prvi put da je lopov zaspao nakon što je hteo da opljačka u rashlađenoj sobi.

U septembru 2020. godine, 21-godišnjak koji je provalio u dom u indijskoj četvrti Istočni Godavari zaspao je ispod kreveta čoveka kojeg je pokušavao da opljačka. Provalnik, kojeg je Njuz Minute imenovao samo Babuom , pažljivo je planirao krađu, proučavajući dnevnu rutinu vlasnika kuće i beležeći gde čuva svoj novac.

Babu je 12. septembra oko 4 sata ujutro ušao u kuću Satti Venkat Reddi i rešio je da malo odrema u Reddijevoj klimatizovanoj spavaćoj sobi.

„Kada su naše kolege otišli ​​tamo, [Babu] se zatvorio u sobu. Nakon nagovaranja nekoliko minuta, izašao je ", rekao je publikaciji policajac koji je prisustvovao mestu događaja.

„Rekao nam je da je umoran, a kako je klima uređaj takođe bio uključen, nije mogao da odoli snu“, dodao je policajac.

Zvaničnici su rekli da Babu nije bio profesionalni lopov, ali je nakupio niz dugova i planirao da će ih pljačka isplati.