BIZARAN PRIZOR U HRVATSKOM LETOVALIŠTU Plaža puna dece, svi gledaju sa obale! Zatečeni kupači ne mrdaju ni glavom (VIDEO)

Koračali uz pličak i snimali

Bizaran prizor u plićaku
Bizaran prizor u plićaku, Foto: Youtube Printscreen

Kupače riječke plaže Morski prasac iznenadila je pojava "Gospe" u plićaku. Devojka obučena u devicu Mariju veslala je na dasci za surfovanje nedaleko od ljudi koji su se kupali i izazvala različite rakcije.

Pojedini su shvatili kao šalu, dok drugi stoje iza toga da je ovakav potez devojke krajnje neumesan i dugutantan.

Organizatori ovog performansa nisu objasnili značenje situacije koja je postala hit na društvenim mrežama.

Hrvatski mediji prenose da se radi o performansu koji su organizovali "Kantrida FKK 2020" - Evropski kvart kulture. U najavi ovog neobičnog događaja, organizatori su kazali da se "ukazivanje u dogovoru sa Svevišnjim organizuje povodom obeležavanja praznika Vele Gospe".

Ispovest preživelog turiste na Hvaru: "Ja sam lekar, a nisam mogao da mu pomognem!" Zatekao jezivu scenu u kupatilu (FOTO)

AUTOR: Jutarnji list/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:21 "Odjednom nam je svima postalo loše" Bruno Mankuso, Foto: Youtube Printscreen - Pravo je čudo da nije bilo više mrtvih s obzirom na jačinu plinova koji su brzo ispunjavali potpalublje jedrenjaka Atlantia", rečenica je koja se mogla čuti tokom iscrpne istrage u hvarskoj luci, a koji su nadgledali italijanski policajci.

Video je snimila čitateljka iz Rijeke koja je u svemu videla šalu i iznenađenje.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi