UVRNUTO I ZASTAŠUJUĆE Pecaroši zanemeli kada su upecali ribu. Na njoj ZLATNI PRSTEN! Ipak, priča je više JEZIVIJA, nego što je ZANIMLJIVA! (FOTO)

Jedan takmičar turnira u pecanju na jezeru Mičigen uhvatio je pastrmku sa burmom koja je bila zakačena plastičnom narukvicom oko repa ribe. Otkriće je odmah dovelo do niza spekulacija o tome kako je prsten tu završio, a sada se pojavio njegov nekadašnji vlasnik koji je objasnio čitavu misteriju.

tuna riba
tuna riba , Foto: Profimedia

Kapetan Džejson Rouz, koji je zakačio burmu i pustio nazad ribu u vodu pre skoro sedam nedelja, rekao je da je taj prsten “uklet”.

On je ispričao da se njegov desetogodišnji brak okončao pre četiri godine i da je konačno odlučio da na poetičan način baci simbol svog nesuđenog zajedništva.

- Ja sam vodič za ribolovce, a ona je uvek bila protiv toga da ja pratim svoje snove i mrzela je što ja volim pecanje – rekao je Rouz.

On je srebrni venčani prsten sa dijamantom prikačio za rep pastrmke i pustio je u jezero, blizu luke Vajthol u Mičigenu 4. maja, preneo je “Foks njuz”.

"30 CENTIMETARA MI JE" Novosađanka Lidija pomogla je deki koji je bio na ivici suza, kupila mu da jede, a onda joj se on "zahvalio" tako da je ODMAH ZAŽALILA!

- Prošle su četiri godine od našeg razvoda. Osećao sam da moram da se rešim tog prstena, ali nisam želeo da ga prosto bacim na dno, založim ga ili uradim nešto slično tome. Stoga sam ga pustio na najbolji način koji sam iznašao. Ubeđen sam da je taj prsten uklet. Otkako sam ga se oslobodio, moj život je sjajan – istakao je Rouz.

Pastrmka sa prstenom pojavila se sedam nedelja kasnije, kad ju je Džo Penar uhvatio pecajući sa broda svog prijatelja Džima Neligana tokom turnira u Ilinoisu. Sada izgleda da je kapetan Rouz preneo “prokletstvo prstena” na vlasnika broda.

VIŠE NIKAD NEĆE KROČITI U JEZERO NAKON OVOGA Ribar ulovio ŽIVO ČUDOVIŠTE staro 100 godina, svi misle da je u pitanju neka vrsta genetske mutacije! (FOTO)

- Taj prsten je uklet. Otkako je došao na moj brod imao sam problema sa kontrolom motora, prekidač za otvaranje glavnih vrata da se uđe u prostor sa motorima se pokvario a crevno na mom doku je prslo – rekao je Neligan, dodajući u šali da će vratiti prsten kapetanu poštom, bez upisivanja povratne adrese.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi