Nismo spavali tri godine, jer je njoj seks odvratan!

Alo! | Razbibriga 2018-02-03 09:59:07 2018-02-03 09:59:07

Mladić tvrdi da tri godine nije imao seksualno odnose sa svojom devojkom, jer je njoj taj čin odvratan!

Shutterstock

Muškarac (30) požalio se kolumnistkinji britanskog Sana, gospođi Didri da već godinama nema seksualne odnose sa svojom devojkom, i da žive kao cimeri. Ipak, tvrdi da je voli, i želi da ima normalnu vezu sa njom.

"Imam trideset godina, a moja devojka dvadeset i pet i zajedno imamo ćerkicu koja ima četiri godine. Zabavljali smo se samo šest meseci pre nego što je ona ostala trudna i nismo imali seks od njenog petog meseca trudnoće. Tokom trudnoće nije bila zainteresovana za seks i to sam poštovao. Onda, kada se rodila naša ćerka, odbijala je seks dokle god beba spava u našoj sobi. Već tri godine u sobi spavamo sami, ali seksa i dalje nema", jada se muškarac i dodaje da priču o seksu sa svojom dragom ne sme ni da potegne.

"Ako ga spomenem kaže da joj je previše gnusan da bi uopšte o njemu razmišljala. Mislim da je seks jako bitan deo veze, zdrave veze. Ja ne želim da budem u celibatu do kraja života", završava ovaj muškarac.

Didri mu je savetovala da ozbiljno porazgovara sa svojom dragom i da joj objasni da je seks važan i normalan u svakoj vezi. Šta biste mu vi posavetovali.

 

 

Expand player
Pogledajte više