Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd
Kristina Bezbradica / Alo!
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Donator sperme koji za sebe tvrdi da je najtraženiji na svetu, ima samo 27 godina, a već ima najmanje 15 dece u SAD.

U intervjuu za britanski "Metro", on nije želeo da otkrije svoj identitet, već je nazvan samo kao "Džastin", što nije njegovo ime.

- Imam seks sa mnogim ženama kojima doniram spermu. Ja ih ne teram ni našta, ali ako imamo seks, one će imati veće šanse da ostanu trudne - rekao je "Džastin".

Pročitajte još:

 

On je otkrio i da vrlo rado ima seks sa mladim zgodnim devojkama, pa i tinejdžerkama.

- Ako je to lepa mlada devojka, naravno da ću da imam seks sa njom. Neću da lažem. Ako mogu da se zabavim dok pravim bebe, zašto da ne? - rekao je mladić.

Prema njegovim rečima, većina zainteresovanih žena ga nađe preko "Fejsbuka" ili po preporuci drugih "zadovoljnih mušterija".

"Džastin" kaže da mnogi donatori spreme lažu kada kažu da to rade iz čisto altruističkih razloga i priznao je da i on i kao i mnoge njegove kolege često oplođavaju i tinejdžerke koje nisu finansijski obezbeđene, samo zato što su zgodne.

- Ponekad proveravam devojke kojima treba da doniram, ali iako mnogi ovo neće priznati, ako se radi o lepoj 18-godišnjoj devojci, čak i onoj za koju zante da nije finansijski stabilna, nećete je odbiti. Većina ljudi to neće priznati, ali će verovatno uraditi to i one će zatrudneti. Pokušavate da dobijete što više dece koliko možete i ako eliminišete mlađe devojke koje nisu finansijski stabilne, ograničavate sebi koliko dece možete da imate - rekao je on.

Beba bebe porodilište

Shutterstock

Beba bebe porodilište, Foto: Shutterstock

Ipak, rekao je da neće prihvatiti posao ukoliko se radi o osobi koja prima socijalnu pomoć.

Međutim, kako je rekao, iako neka devojka imala male prihode, nikad ne znate da li će u budućnosti možda zarađivati više i imati dovoljno za svoje dete.

Iako "Džastin" ne podržava finansijski svoju biološku decu, on je rekao da voli da ostane u kontaktu sa majkama i da upozna svoje potomstvo.

Iako njegov seksualni život zvuči avanturistički, "Džastin" insistira da njegova ljubav prema oplođivanju žena nije fetiš, već da jednostavno voli da "seje svoje seme".

 

- Želim da budem taj momak koji je posejao svoje seme svuda u svetu. Bukvalno bih želeo da imam dete u svakoj državi na svetu - rekao je on.

Komentari (1)

nedjo

24.11.2018 21:29

kad bi placao alimentaciju i ziveo u srbji pitao bih ga ja.. meni i dvoje mnogo...