OČEKIVALA JE POKLON, A USLEDIO JE HOROR! Nakon se*sa je rekao ženi da legne i izbroji do 10, a onda su završili u bolnici!

Užas!

Šon i Laura Mej
Šon i Laura Mej, Foto: Facebook printescreen

* Šon Mej iz Velike Britanije rekao je svojoj ženi da zatvori oči zbog iznenađenja

*  Onda je tako snažno ubo u vrat da je drška noža pukla

*  Mej (34) je negirao pokušaj ubistva, prenose britanski mediji

Šon Mej iz Velike Britanije rekao je svojoj ženi da zatvori oči zbog iznenađenja, da broji unazad od 10, a onda je tako snažno ubo u vrat da je drška noža pukla.

"KAO DA STE MU DALI GRAM KOKAINA" Zastrašujuća upozorenja lekara: Ovu igračku najčešće guramo deci u ruke, a opasna je kao droga i alkohol!

Mej je ženu Lauru brutalno napao u oktobru prošle godine, ali je tek sada osuđen za pokušaj ubistva. Mej (34) je negirao pokušaj ubistva, prenose britanski mediji.

MAJKA ČULA BESOMUČNO VRIŠTANJE Dečaka (8) školski drugari polili benzinom i zapalili! Pao je na tlo i zapomagao, a onda su njegovi napadači načinili jeziv potez! (FOTO)

Nakon seksa, Šon je rekao Lauri da legne na krevet i čeka, jer ima iznenađenje za nju. Laura je očekivala poklon, ali je umesto toga brutalno ubodena između vrata i ramena.

Na sreću, preživela je, a na sudu je rekla kako su bili u vezi šest godina i veoma su se voleli. Prema njenim rečima, tada je videla supruga kako drži dva noža i pomislila je da će se ubiti.

Tada joj je priznao da je dan ranije ostao bez posla i planirao je da se ubije jer nije znao kako će da plaća hipoteku.

DOKTORI ZANEMELI OD ŠOKA Srbin u bolovima došao u bolnicu: Zamalo su pali u nesvest kad su videli šta mu se nalazi u stomaku!

Na kraju je ženu odveo u bolnicu, gde je ona rekla da je samu sebe povredila. Bolničari su shvatili da ne priča istinu, pa su pozvali policiju. Muž je priznao da je on ubo, ali da nije planirao da je ubije. Kazna će mu biti saopštena u oktobru.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi