Osmogodišnjak iz Ukrajine
Facebook printescreen

 

Osmogodišnjak iz Ukrajine

Facebook printescreen

Osmogodišnjak iz Ukrajine, Foto: Facebook printescreen

* Dečak (8) iz Ukrajine se posle nekoliko operacija nalazi na intenzivnoj nezi u kritičnom stanju posle brutalnog napada blizu njegovog doma

* Kiril Jacun se, kako prenose lokalni mediji, igrao napolju blizu kuće u gradu Dnepr kada ga je napala grupa dece

* Oni su mu polili majicu gorivom i upalili je upaljačem, od čega je dečak zadobio teške opekotine na 35 procenata tela

Dečak (8) iz Ukrajine se posle nekoliko operacija nalazi na intenzivnoj nezi u kritičnom stanju posle brutalnog napada blizu njegovog doma.

Osmogodišnjak iz Ukrajine bori se za život nakon što su ga krajem avgusta malo starije siledžije iz škole polile benzinom i zapalile.

Kiril Jacun se, kako prenose lokalni mediji, igrao napolju blizu kuće u gradu Dnepr kada ga je napala grupa dece. Oni su mu polili majicu gorivom i upalili je upaljačem, od čega je dečak zadobio teške opekotine na 35 procenata tela.

Svedoci kažu da je dete palo na tlo i vrištalo sve vreme, dok su napadači odmah krenuli da beže. Prolaznici su pritekli Kirilu u pomoć i skinuli mu zapaljenu majicu pre nego što su pozvali Hitnu pomoć.

Posle Vučićeve najave, sprema se ISTORIJSKA IZDAJA!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 03.09.2019. 20:54 Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da ne sumnja da i u SNS ima onih koji pokušavaju da sede na dve stolice i koji sarađuju i sa opozicijom u vreme kada od njih stižu samo uvrede, napadi i pretnje.

On se posle nekoliko operacija nalazi na intenzivnoj nezi u kritičnom stanju. Lekari su morali da mu uklone delove kože sa glave, ruku, trupa i kukova, a posle 10 dana borbe i dalje je životno ugrožen.

- Činimo sve što možemo da ga održimo u životu. Svestan je i može da priča, ali su njegove povrede teške – rekao je doktor Artem Posunko iz Regionalne dečje bolnice u Dnepru.

Majka dečaka koja sve vreme provodi uz bolničku postelju seća se kako su deca utrčala unutra dok je kuvala ručak i rekla joj da je Kiril povređen.

- Istrčala sam napolje i videla mog sina kako leži na zemlji. Koža na stomaku i nogama mu je bila strašno izgorela. Rekao mi je da su mu to uradili namerno iz čista mira. To nisu deca već čudovišta – kaže Evgenija Jacun.

Pročitajte još:

Policija je pokrenula istragu zbog nanošenja teških telesnih povreda, a napadači su identifikovani i saslušani. Osumnjičeni tvrde da je sve bio nesrećan slučaj i da nisu hteli da zapale dečaka, saopšteno je iz policije.

Ako budu proglašeni krivim napadači će biti smešteni u popravni dom, dok Kirilu predstoji barem dva meseca boravka u bolnici, još operacija i duga rehabilitacija.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

flamantes

05.09.2019 09:18

Tako ruski.