Emili Korigan
Facebook printscreen
Emili Korigan

Facebook printscreen

Emili Korigan, Foto: Facebook printscreen

* Verovala je da su vrtoglavica i glavobolja posledica brige oko četvoro dece

* Njen tumor na mozgu se nesmetano razvijao deset godina

* Tumor je ustanovljen u julu 2015. kad je Emili doživela epileptični napad kod kuće

Kad se majka četvoro dece duže vreme osećala ekstremno umorno, mislila je da je to zbog obaveze oko dece. To je trajalo deset godina pre nego što je saznala istinu.

Pročitajte još:

Njen tumor na mozgu se nesmetano razvijao deset godina, zato što ga je isključila kao mogućnost misleći da je umor zbog čuvanja dece.

Emili Korigan, 32, dijagnostikovan je tumor mozga koji je bio veličine pomorandže, budući da je rastao deset godina.

Emili je verovala da je vrtoglavica, umor i glavobolja posledica brige oko četvoro dece, ali je konačno dobila dijagnozu kad ju je suprug Stjuart odveo u bolnicu nakon epileptičnog napada.

Nakon toga je imala dve operacije mozga, od kojih je poslednja bila u oktobru 2018. godine, i tad joj je spasen život.

Emili Korigan

Facebook printscreen

Emili Korigan, Foto: Facebook printscreen

Emili sad deli svoju priču sa drugima kako umor nikad ne bi odbacili kao nešto uobičajeno.

- Bila sam neprestano izmorena i imala sam jezive glavobolje i bolove. Ignorisala sam to zato što sam znala da sam svakako umorna i mislila sam da je to normalno za jednu majku. Tumor je bio prisutan od moje osamnaeste godine. Kad o tome razmišljam, mislim da su znaci da nešto nije u redu bili sasvim jasni - priseća se Emili.

Bolovi su joj se javljali stalno u istom predelu glave. Budući da je od jutra do mraka bila sa decom, kaže da nije imala vremena da se bavi sobom.

Objavljeno da ko ne uradi jednu stvar - GUBI STAŽ! Detaljno objašnjavamo o čemu se radi!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 09:44 Prema poslednjim izmenama Zakona, svi oni koji sami sebi uplaćuju doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje ostaće bez upisivanja staža ako šest meseci od dospelosti rešenja ne uplate iznos za koji su se opredelili.

Tumor je ustanovljen u julu 2015. kad je Emili doživela epileptični napad kod kuće. U bolnici je bila u komi, a doktori su njenoj porodici rekli šta je u pitanju. Tumor dimenzija 4.2 cm x 4.5 cm prvobitno je bio uklonjen, a onda se vratio u oktobru 2018. kad je imala još jednu operaciju.

- Svima nam je bilo teško. Deca su divna, ali mi je ponekad bilo teško da im objasnim šta mi se dešava.

Emili je išla na zračenje 30 puta, a sad ide na hemoterapiju. Porodica i prijatelji neprestano skupljaju novac za njen oporavak.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista