smrt, bolnica, lekar, doktori
Shutterstock, ilustracija
smrt, bolnica, lekar, doktori

Shutterstock, ilustracija

smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

Lekari su rekli da je taj muškarac sakrio paketić marihuane u svoju desnu nozdrvu nakon što mu je devojka donela drogu u zatvor tokom posete. Kako nije mogao da ga izvuče, on je pomislio da je progutao paket. Međutim, on je ostao zaglavljen. Primoran čestim glavoboljama, 48-godišnji muškarac je otišao kod lekara u Sidneju, gde su obavili snimanje.

PROČITAJ JOŠ:

Ustanovljeno je da se tokom sledećih 18 godina formirao “rinolit” – takozvani nosni kamenčić, što se dešava kad se kalcijum i drugi minerali izgrade oko stranog tela u nosnoj šupljini.

Kad su uklonili rinolit, lekari su otkrili “gumenu kapsulu” sa biljnom supstancom, a čovek je uspeo da se seti incidenta koji se dogodio u zatvoru pre skoro dve decenije.

Zbog moćnog S-400 Srbija donosi važnu odluku! Pregovaraće se!

AUTOR: Alo.rs/Novost/I.L. DATUM I VREME: 01.11.2019. 10:52 Vežba "Slovenski štit" pokazala izuzetnu moć S-400! PANCIR s-1, S-400, Foto: Foto Ministarstvo odbrane Združena taktička vežba Rusije i Srbije pod nazivom "Slovenski štit 2019" održana je nedavno u Batajnici, a kako prenose mediji, vojno i državno rukovodstvo Srbije oduševljeno je efikasnošću sistema S-400.

Sada je njegov problem sa sinusima u potpunosti nestao, tri meseca nakon operacije. Kako, prenosi “Njuzer”, smatra se da je ovo prvi prijavljeni slučaj rinolita dobijenog u zatvoru na osnovu marihuane, naveli su lekari u izveštaju.

BONUS VIDEO: