Devojka
Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Britanka Natali Sejmor (22) i njena kanadska koleginica Ebi Gejl Amisola (27) umrle su u hostelu u Kambodži samo šest dana nakon što su krenule na put.

Pročitajte još:

Obe devojke patile su od jakih simptoma trovanja - proliva i povraćanja.

Odlučile su da kupe lek protiv povraćanja u lokalnoj apoteci, a samo nekoliko sati nakon konzumacije pronađene su mrtve u hostelu.

Policija u Kambodži istražila je hostelsku sobu i pronašla Natalin mobilni telefon u kojem je guglala simptome "povraćanje toliko jako da osetim bolove u grudima" i "jaki grčevi u stomaku nepoznatog uzroka, šta da radim".

Takođe je bila zabrinuta oko boje koju je izbacivala - zelenu i žutu. Nakon detaljne inspekcije, kraj svakog kreveta pronađene su kutije sa tabletama iz kojih je falilo nekoliko komada. Policija sumnja da su se devojke slučajno predozirale.

Čeka nas nikad čudnija zima! U januaru najgore, divljaće oluje, a poplave će napraviti haos!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:15 Meteorološki servis "AccuWeather" objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

Natali je 2017. godine ostavila svoj posao računovođe kako bi proputovala svet. Nakon obdukcije, u želudcima obe devojke pronađen je toksičan sadržaj, kao i oštećenje jetre koje je moglo nastupiti nakon konzumacije lekova.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!