Bolnica
Alo!/ Masanori Jošida
Bolnica, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Naime, njena boja kože i krvi je postajala plava – bukvalno. Lekari smatraju da je to zbog kreme koju je ona koristila prethodne noći a koja umrtvljava nervne završetke na koži.

Pročitajte još:

NAJSTRAŠNIJA FOTKA IKADA! Ledi krv u žilama, a autor se preko noći proslavio! Samo je otišao da slika talase! (VIDEO)

- Rekla je da je koristila velike količine topikalnog benzokaina noć pre zbog zubobolje – naveli su lekari Otis Voren i Bendžamin Blekvud u studiji objavljenoj u "Žurnalu medicine Nove Engleske".

Lekari su istakli da je pacijentkinja “cijanotična”, što je klinički termin za plav izgled. Cijanozu karakteriše plava boja tkiva, a najlakše ju je uočiti na korenima noktiju, sluzokoži, resici uva, usnama i prstima, jer je tamo koža najtanja. Obično je uzrokuju niski nivoi kiseonika u crvenim krvnim ćelijama ili problem pri oksidaciji krvi u telu, navodi “Foks13”. Krv bogata kiseonikom je obično jarko crvena, ali kad su njegovi nivoi niski može izgledati plavo.

- Žena je pokazivala znakove methemoglobinemije - rekli su lekari.

Milova snajka blista u venčanici od 7.000 evra, a u jedan detalj na mladinim grudima gosti ne prestaju da gledaju! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:51 - 21.09.2019. 21:10 Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Foto: AP/Risto Božović * Milo Đukanović ženi sina jedinca Blaža * Mlada je Srpkinja Milena Popović * Milena, koja ne skida osmeh sa lica, nosi venčanicu slavne kreatorke Vere Vang vrednu 7.000 evra Mlada je Milena Popović iz Mahale, Zeta, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

To je bolest kod koje je hemoglobin u oksidisanom obliku i ne može vezivati kiseonik.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije