NAJSTRAŠNIJA FOTKA IKADA! Ledi krv u žilama, a autor se preko noći proslavio! Samo je otišao da slika talase! (VIDEO)

Zabeležio jeziv trenutak!

Surferi
Surferi, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Fotograf Džo Mault uhvatio je trenutak kada je velika bela ajkula plivala iza surfera na plaži u Kejp Kodu, Masačusets

* Surfer sve vreme gleda preko ramena dok mu morski pas prolazi iza leđa

* Mault je rekao da je video kako iz vode izranjaju peraja iza surfera što je u trenutku "probudilo" surfera na dasci

Mault je očekivao da će fotografisati talase koji se razbijaju o plažu. Fotograf iz Masačusetsa uhvatio je šokantan trenutak kada se iza surfera pojavila velika neman.

NAJJEZIVIJE VEČE U ŽIVOTIMA DVOJE STARACA Kada su ga ugledali i mračni podrum im je postao mio! Tada je kamera snimila scenu od koje pucaju kosti! (VIDEO)

Džo Mault bio je na plaži Nauset, u Orleansu, Masačusets, u petak ujutro, kada je napravio zadivljujuću fotografiju surfera samo nekoliko metara dalje od stvorenja koje vreba ispod površine Atlantskog okeana.

Na slici se surfer može videti kako leži stomakom na dasci za surfovanje, gledajući preko ramena u peraja koja izranjaju iz vode iza njega. Surfer je podigao noge u vazduh i munjevito se sklonio sa puta morskog psa.

HOROR SE NASTAVLJA Termin "Hrišćanin na četiri točka" možda važi i za Srbe, ali nas je barem zaobišla jedna jeziva praksa sa Zapada! (VIDEO)

Mault je rekao da je otputovao na plažu Kejp Kod oko 7 sati ujutro, nadajući se da će napraviti nekoliko lepih slika talasa koji udaraju o plažu dok uragan Umberto tutnji u blizini.

USLIKALA KAKO JE NAPUŠTA ŽIVOT! Vozila je kada je osetila kako joj se oduzima leva strana tela, uzela je telefon i počela da snima! (VIDEO)

Otprilike sat vremena preusmerio je pažnju sa talasa na surfera kojeg je slučajno video, misleći da bi mogao da uhvati talas.

REČI MAJKE OSTAVILE SVE U ŠOKU Anita svojoj ćerkici (1) svaki dan daje 1,5 litru kafe! Kad čujete razlog, skamenićete se! (VIDEO)

DEČAK IZ ŠAPCA PUSTIO BALON, ON STIGAO DO DRUGE DRŽAVE Ivan nije mogao da veruje kakvu je poruku dobio i iz kog mesta!

"KAO DA MI JE NEKO ZAVEZAO UŽARENU ŽICU" Helena je odlučila da amputira nogu sa 22 godine! Razlog je toliko tužan da će vam slomiti srce! (FOTO)

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi