Doktor iz rijalitija krišom ženi povećao grudi, a nakon toga nastao je PAKAO

Alo.rs/Mondo/Đ.M. | Razbibriga 2018-07-04 17:41:06 2018-07-04 17:41:06

Plastični hirurg dr Endrju Ordon, zvezda rijalitija "Doktori" (The Doctors), moraće na sud jer je pacijentkinji stavio implante koje je izričito odbila, prenosi "TMZ".

Profimedia

Doktor Ordon tereti se da je pacijentkinju, koja je želela da ostane anonimna, primio 2016. na konsultacije jer su joj grudi bile različite veličine. Ona u tužbi navodi da se složila da joj popuni manju transferom masnog tkiva, i da je izričito rekla da ne želi implante.

"Pokušao je da me ubedi da je najbolje da mi u obe stavi implante, i rekao da će mi grudi tako izgledati 'srećnije'. Nisam dala pristanak i u operacionu salu sam ušla misleći da će mi prebaciti masno tkivo," navodi pacijentkinja koja ga je tužila sudu u Kaliforniji.

Kada se probudila nakon operacije, žena je zatekla "ogromne implante" ugrađene u obe dojke bez njene saglasnosti ili znanja.

"Kada sam razgovarala sa njim, rekao mi je da je doneo odluku da ih stavi jer ćemo tako 'i suprug, i ja biti srećniji'. Ali samo nekoliko nedelja kasnije, pojavile su se postoperativne komplikacije i morala sam da potražim drugog hirurga koji mi je izvadio implante," navodi ona.

Dr Ordon je preko svojih advokata poručio da, u skladu sa propisima koji važe u američkom zdravstvu, neće komentarisati ovaj slučaj "jer nikada ne komentariše pacijente".

Expand player
Pogledajte više