"VRIŠTALA JE I UDARALA U KLIME" Devojka koja voli dobru zabavu probala da napravi idealnu sliku, pa pala sa solitera, život joj je spasilo OBIČNO ĐUBRE! (FOTO)

Ovoga puta, devojka je na svu sreću preživela.

Rejli Hamilton, Foto: screenshoot

Rejli Hamilton (22) teško je povređena nakon što je pala sa krova petospratnice na Menhetnu. Naime, kobni pad se dogodio u trenucima kada je Rejli pokušavala da se fotografiše sa prijateljima.

Rejli je trenutno van životne opasnosti, ali je prilikom pada zadobila strašne povrede čitavog tela: slomljena joj je karlica, gležanj, kao i ruka.

Prema detaljima istrage, koje prenosi britanski list "The Sun", strašni pad ove devojke, koja je od ranije poznata kao neko ko voli dobru zabavu, dogodio se u subotu uveče, oko 20 sati, u istočnoj 25. ulici na Menhetnu.

Jedan od svedoka navodi da se Rejli fotografisala i pala, a da je prilikom pada, pre nego što je završila u deo sa smećem, udarila u klimu jednog od stanova u zgradi, i dodaje:

- Vrištala je! Bilo je strašno, zvučalo je kao "Boli!", prava je sreća što je preživela!

Prijatelji su pokušavali da uteše Rejli nakon pada, i sve vreme joj govorili kako su tu za nju, sve dok na mesto tragedije nije stigla hitna pomoć.

Rejli Hamilton je hitno prebačena u bolnicu, a u nedelju je i operisana. Saopšteno je da je sada u stabilnom stanju.

Kako navode njene komšije, Rejli je u zgradi odavno poznata kao neko ko uživa u žurkama i stalno ih organizuje. Ona i njeni prijatelji imali su pristup krovu zgrade.

- U tom stanu je često bilo mnogo buke. Uvek smo ih molili da se malo stišaju. Stalno su pravili žurke! - rekao je jedan komšija iz zgrade.

Druga komšinica je opisala kakva je bila situacija na dan kada se dogodio tragični pad sa krova:

- Žestoko su se zabavljali na dan kada se to dogodilo. U tom stanu žurke se prave stalno. U pitanju je gomila nedavno svršenih studenata koji su ovde praktično preselili svoje sestrinstvo i i stalno prave žurke. Jednom je zabava trajala tokom celog vikenda - samo glasna muzika i vikanje po celi dan i noć! Čula bih to uvek kada bih izašla iz svog stana!

Rejli Hamilton iz Čarlstona u Zapadnoj Virdžiniji, član je sestrinstva "Delta Delta Delta" i diplomirala je komunikacije u društvenim medijima na Univerzitetu Kentaki.

Kako je navela na svojoj LinkedIn stranici, Rejli trenutno radi u jednoj kompaniji koja se bavi digitalnim tehnologijama, i to u sektoru ljudskih resursa.

Kako navode komšije, njene prijateljice su samo otežale čitavu situaciju:

- Otišao sam gore kada sam čuo vrisak, zato što poznajem tu devojku. To je bila samo gomila devojaka u sobi, sve su plakale, i gomila policajaca.

Prema tvrdnjama komšija, Rejli se sa cimerima u petospratnicu na Menhetnu uselila pre sedam meseci, pred sam kraj leta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi