SRCE MI JE SIŠLO U PETE KAD SAM ČULA ZA TELO U KOLIMA Dečak (13) plivao sa kamerom i rešio slučaj star 27 godina! Policija odmah alarmirala tim ronilaca (FOTO)

Maks ima tek 13 godina

Snimak sa kamere Go Pro
Snimak sa kamere Go Pro, Foto: Youtube Printscreen

Kanadski tinejdžer Maks Verenka (13) pomogao je policiji da reši slučaj star 27 godina kada je na dnu jezera Grifin, kod Revelstouka, u Britanskoj Kolumbiji, otkrio potonuli automobil.

Verenka je bio na jezeru kada je na dubini od 4,5 metara primetio nešto što je ličio na prevrnuti automobil. Obavestio je policiju i odveo ih na lice mesta, a zatim zaronio sa svojom GoPro kamerom i snimio ono što je našao.

Pošto je potvrđeno da je zaista reč o potopljenom automobilu, tri dana kasnije došao je tim policijskih ronilaca, koji su se zapanjili kada su u automobilu našli telo 69-godišnje Dženet Feris sa ostrva Vankuver, koja je nestala pre 27 godina.

Dženet Feris
Dženet Feris, Foto: Printscreen

- Odveli smo ih našim čamcem, pokazali im to mesto - izjavio je Verenka za CTV News.

Ronioci su izvadili registarsku tablicu i ispostavilo se da automobil pripada Dženet Feris, koja je nestala još 1992. godine, dok je kolima išla na svadbu u Alberti. Policija ne veruje da je u pitanju zločin, već da je sletela s puta da ne bi udarila u životinju, a zatim pala u jezero.

OČEKIVALA JE POKLON, A USLEDIO JE HOROR! Nakon se*sa je rekao ženi da legne i izbroji do 10, a onda su završili u bolnici!

- Kad smo prvi put čuli da je neko u kolima, srce mi je sišlo u pete - kaže Maksova majka Nensi Verenka.

Kanadska kraljevska policija (RCMP) pohvalila je tinejdžera zbog njegovog oštrog oka i zahvalila mu na "izuzetnom" detektivskom radu, zahvaljujući kome su rešili slučaj, koji je završio u fioci.

Maks Varenka
Maks Varenka, Foto: Printscreen

- Kraljevska policija će imati u vidu ovog momka kao budućeg kandidata za posao - izjavio je inspektor Tomas Blekni.

Porodica nestale žene konačno je našla mir.

Kada je ugledala ovu fotografiju, sledila se od straha i otkrila jezivu istinu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 10:28 Nije mogla da veruje šta vidi. Fotografija, Foto: Youtube printscreen Pre 15 godina, dve devojčice po imenu Holi Vels i Džesika Čapman su nestale. Nažalost, one nikada nisu pronađene žive. Tog popodneva otišle su da kupe slatkiše u prodavnicu i nikada se nisu vratile.

- Mislim da je najgore kada ne znate šta se desilo - izjavio je njen sin Džordž Feris (62) za CTV News.

- Ovo je ipak srećan kraj, jer sada znamo gde je umrla i da je u pitanju bila nesreća.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi