DEVOJKA ISTRAŽIVALA UBISTVA DVE DEVOJČICE Kada je ugledala ovu fotografiju, sledila se od straha i otkrila jezivu istinu! (FOTO)

Nije mogla da veruje šta vidi.

Fotografija
Fotografija, Foto: Youtube printscreen

Pre 15 godina, dve devojčice po imenu Holi Vels i Džesika Čapman su nestale.

Nažalost, one nikada nisu pronađene žive. Tog popodneva otišle su da kupe slatkiše u prodavnicu i nikada se nisu vratile. Njihova tela pronađena su 13 dana kasnije.

MAJKA ČULA BESOMUČNO VRIŠTANJE Dečaka (8) školski drugari polili benzinom i zapalili! Pao je na tlo i zapomagao, a onda su njegovi napadači načinili jeziv potez! (FOTO)

DOKTORI ZANEMELI OD ŠOKA Srbin u bolovima došao u bolnicu: Zamalo su pali u nesvest kad su videli šta mu se nalazi u stomaku!

Ono što se zapravo desilo devojčicama na putu do kuće je užasno. Njih je u svoju kuću namamio Ijan Hantli, koji je radio kao domar u lokalnoj školi. On je devojčicama rekao da je unutra njegova devojka, koja je bila učiteljica. Onda ih je ubio.

Fotografija
Fotografija, Foto: Youtube printscreen

Osuđen je na 40 godina zatvora. Dok je on bio iza rešetaka, jedna druga devojčica je odrastala.

Samanta Brajan je imala 14 godina kada je u školi istraživala ubistva Ijana Hantlija. Guglala je njegovo ime i pronašla fotografiju koja ju je šokirala.

STIGLA ČUDESNA BEBA! U beogradskom zoo vrtu rodilo se naslađe mladunče koje ste ikad videli! (FOTO)

NIJE VAM PALO NA PAMET DA ĆETE JEDNOM VIDETI OVAKO NEŠTO Koza nestala sa imanja, pastir je pronašao u utrobi pitona! A onda mu sat vremena pomagao da je povrati (VIDEO)

Na fotografiji je jasno prepoznala - sebe!

Fotografija
Fotografija, Foto: Youtube printscreen

To je bila fotografija nje i njene majke, i odmah je tražila objašnjenje.

Majka joj je onda priznala sve - da je Hantli njen otac, i da ga je ostavila dok je još bila trudna sa njom, jer ju je zlostavljao.

-To je bio bolni šok za mene. Hiljadu pitanja mi je prolazilo kroz glavu. Nisam želela da me povezuju sa ubicom. Da li ću i ja biti monstrum kao on? - priseća se Samatna.

Udali ćerku (11) za odraslog muškarca! Dok su svatovi igrali, devojčica je uradila nešto što slama srca! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:47 Sud u Iranu raskinuo je brak sklopljen između 11-godišnje devojčice i 22-godišnjeg muškarca i naredio roditeljima da sačekaju dve godine, kad mogu da je "vrate" mužu.

Ipak, uspela je da prihvati tu činjenicu i shvati da nije nimalo nalik na svog oca ubicu. Kaže da je njen pravi otac zapravo muž njene majke, koji ju je usvojio 2009. godine.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi