ZASTRAŠUJUĆI "ULOV" U TAMIŠU Čovek "pecao" magnetom i izvukao nešto što je i te kako privuklo policiju! OVO ĆE OTKRITI MNOGO TOGA?! (VIDEO)

Na snimku se vidi da je ovog "pecaroša" u jednom trenutku posetila i policija koja je odnela delove oružja koji su pronađeni.

Otkriće u Tamišu
Otkriće u Tamišu, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Jutjub snimak do sada ima više od 145.000 pregleda

* Na dnu Tamiša pronađeni, stari pištolj, dve stare puške, šaržer, prigušivač, dva redenika sa mecima i još mnogo toga

* "Pecaroš" je pecao magnetom 

Da niko ne može ni da pretpostavi šta krije dno neke reke, pokazuje i primer Tamiša u Pančevu. Tamiš, prema snimku sa Jutjuba, koji je od objavljivanja 30. jula ove godine do danas pregledan više od 145.000 puta, na svom dnu je krio jedan stari pištolj, deo stare puške ili automata, šaržer, prigušivač, dva redenika sa mecima i još koješta zanimljivo.

U gomili otpada našli su se i katanci, delovi tamiškog mosta, noževi, udice, zidarski alat, ali i jedan vibrator. Na snimku se vidi da je ovog "pecaroša" u jednom trenutku posetila i policija, a kako je napisano, oni su odneli delove oružja koji su pronađeni i bili su ljubazni i korektni.

FBI NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Otkrivena prava istina o Hitleru, organizovali su mu beg samo da ne bi pao u ruke Rusima! Evo gde je sahranjen! (VIDEO)

Sav otpad izvučen tokom pecanja magnetom pokupljen je sa obale Tamiša, pa je priobalje reke u Pančevu ispod Starog mosta ostalo čisto.

ZAJEDNIČKA JETRA, BEŠIKA, TRI BUBREGA... Otac sijamskih bliznakinja očajan: Ako se hirurški razdvoje, jedna ne bi preživela. Ako se ne razdvoje... Nemoguća odluka! (VIDEO)

Običaj naših turista sada je postao KAŽNJIV! Ako putujete na more u OVU DRŽAVU, mogu vas ODRATI ZA 3000 EVRA!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 06.08.2019. 13:56 Svima koji putuju savetuje se oprez Foto: Shutterstock * Kažnjavaće se svi vozači * Kaznama podležu i sva druga lica u vozila * Kazne su od 1500 do 3000 evra Vozači taksija, autobusa ili nekog drugog javnog prvoznog sredstva u Grčkoj, a koji puše dok su na poslu, biće kažnjeni sa 1.500 evra i oduzimanjem dozvole na mesec dana.

Autori ovog snimka na samom kraju uputili su poruku svima koji imaju nameru da se bave ovim hobijem da sve što pronađu u rekama ponesu sa sobom, bace u kontejner ili prodaju ljudima koji se bave otkupom sekundarnih sirovina.

FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA BES! Policajci mu stavili lisice, a onda ga VEZALI ZA KONJA i vukli kroz ceo grad! (FOTO)

JEZIVE GRAĐEVINE U nekima od njih odvijali su se pravi užasi?! Niko im ne prilazi, plaše se NAJGOREG?! (FOTO)

POTREBNE DOZVOLE I ZA PROSJAČENJE Ako prose bez odobrenja kazne do 370 evra, a evo koliko će koštati dobijanje dozvole

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi