Torta, kolač
Shutterstock, ilustracija
Torta, kolač

Shutterstock, ilustracija

Torta, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Svi su se divno provodili. Kao desert je poslužena torta sa voćem i kremom, posuta komadićima čokolade. Ispostavilo se da su ti komadići sadržali marihuanu - izjavila je jedna od zvanica sa rođendanske proslave koja je uz još četiri osobe hospitalizovana nakon konzumacije torte.

PROČITAJ JOŠ:

Žena je otkrila da je za ovu smicalicu kriv mlađi član porodice koji je tortu "obogatio" kanabis-čokoladom, misleći da će tako "oživeti" porodičnu proslavu rođendana.

- Efekt nije bio trenutan, što je, sada znam, normalno kada se jedu kolači od marihuane. Otprilike sat vremena nakon konzumacije, počela sam da osećam kako mi grlo otiče i vrti mi se u glavi, a tri sata kasnije ja i još četiri člana porodice smo bili u bolnici s dijagnozom predoziranja. Izgleda da sam alergična na kanabis ili šta god da je bilo unutra u tako velikoj dozi - otkrila je ona i dodala kako je dobila adrenalin i terapiju za anafilaktički šok, dok je nekoliko drugih gostiju povraćalo, uključujući i njene 80-godišnje roditelje.

PREPORUČUJEMO:

- Tata je povraćao, majka je imala veoma ubrzane otkucaje srca. Svi smo bili prestrašeni jer nekoliko sati nismo znali šta se događa. Ljudi su padali u nesvest, a bolničko osoblje je bilo frustrirano jer nisu mogli ništa da nam objasne, samo smo pričali besmislice. Svi koji su bili na proslavi su dozivali jedne druge po bolnici i nismo imali pojma da smo naduvani - ispričala je ona.

Član porodice koji je kriv za nastali haos, priznao je nekoliko sati nakon ludila u bolnici da je "začinio" tortu iz zabave, kao i da je čokoladu s kanabisom nabavio od prijatelja iz Amerike.