rvač, transrodna osoba, transformacija
Instagram pr.screen
rvač, transrodna osoba, transformacija, Foto: Instagram pr.screen

Bivši rvač VVE-a Gabi Tuft objavio je da je transrodna žena. Gabi Alon Tuft, 42, prvobitno je objavila saopštenje za javnost , piše portal Unilad . To se dogodilo pre nego što je dodala sveobuhvatan post na Instagram, raspravljajući o mesecima koji su doveli do ove odluke.

Gabi tvrdi da se već dugo plaši, ali više ne. „ Sada mogu sa sigurnošću da kažem da volim, volim to što jesam “, rekla je.

Tokom svoje rvačke karijere, pre nego što je napustila profesionalni sportski svet, nastupala je u Rav-u, Smakdovn-u i VrestleManiji, a zatim se odlučila za svoju porodicu, njegovu suprugu Prisilu i njihovu ćerku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gabbi Alon Tuft (@gabetuft)

"Ovo sam ja. Bez srama, bez frke, ja. Ovo je moja forma koja je skrivena u senci i plaši se onoga što bi svet mislio. Plašila sam se šta će moja porodica, prijatelji i sledbenici reći ili učiniti. Prethodnih osam meseci bili su među najmračnijim u mom životu. Emocionalna prepiranja zbog kojih sam morala da se suočim sa svetom zamalo su me uništili u nekoliko navrata “, rekla je u članku na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gabbi Alon Tuft (@gabetuft)

 „Moja ljubav, supruga, porodica i najbliži prijatelji prihvatili su me takvog kakav sam bila. Biću im zauvek zahvalna “.

"Njihova podrška tokom ovog putovanja znači mi više nego što su ikada mogli zamisliti. Ne očekujem da će se svi složiti ili razumeti. Ne želim da menjam ničija uverenja. Ali znajte da se spoljašnja ljuska može promeniti, ali duša ostaje isto ", rekla je. u emotivnom izrazu Gabbi.

Gabi i njegova supruga Prisila takođe su se odlučili za podcast pod nazivom Games u kojem razgovaraju o svom životu i pokazuju ljudima da je s ljubavlju sve moguće.

BONUS VIDEO