vr, virtuelna stvarsnost, kina
YouTube prin.screen
vr, virtuelna stvarsnost, kina

YouTube prin.screen

vr, virtuelna stvarsnost, kina, Foto: YouTube prin.screen

Kineska televizijska kompanija MBC pružila je snažno emocionalno iskustvo. U okviru svoje dokumentarne serije pod nazivom "Upoznala sam te (u prevodu I Met Iou)", dozvolila je muškarcu da još jednom provodi vreme sa pokojnom suprugom . Prema Uniladu , trebalo je šest meseci da se par ponovo sretne.

Kim Jung-soo je izgubljen nakon smrti voljene žene i morao je sam da se brine o svojoj deci. Iang Ji-sung, prema Iahoo, žena je podlegla 2016. godine od ozbiljne bolesti koja je prouzrokovala probleme sa jetrom i srcem. Muškarac je imao lepu vezu sa suprugom, a kako je rekao, jedina želja mu je bila da poslednji put vidi senku svoje supruge.

„S vremena na vreme poljubio ju je na poslu, jedući ili gledajući televiziju. Iako je moja majka bila bolesna i izgubila kosu, otac je tvrdio da je lepa i nosio je svuda sa sobom “, rekla je ćerka Jong-iun, koja je podržavala oca u susretu sa majkom.

Pogledajte video snimak koji pokazuje dirljiv trenutak sastanka:

S druge strane, Jong-binova najstarija ćerka u početku nije želela da njen otac učestvuje u procesu stvaranja virtuelne stvarnosti. Bila je zabrinuta da će mu biti teže da se nosi sa prošlošću. Kim je komunicirala sa svojom decom dok nisu shvatila njegovu potrebu da bude deo dokumenta. Najstarija ćerka je na kraju objasnila da je njenom ocu dozvoljeno da se sastane sa majkom jer mu je to bila poslednja želja.

Pripreme za Kimov susret sa pokojnom suprugom trajale su šest meseci. Tim koji je radio na celom dokumentarcu ponovo je stvorio različite pokrete interakcije i čak uspeo da oživi glas preminule žene. To su postigli glasom glumice, koji su prilagodili da bude što bliži Kimovoj supruzi.

Video koji je objavila televizijska kuća prikazuje dirljiv trenutak sastanka. Čovek nije mogao da suzbije suze kada je primetio suprugu sa kojom se mogao držati za ruku. Ne samo da njegov otac nije mogao da ne plače. U očima su im bile suze dok su Kimova deca gledala sastanak, pa čak i glumica koja je tumačila Kimovu suprugu.

BONUS VIDEO

Naša preporuka