B13 kreće u napad na Srbe! Albanski teroristi sve isplanirali! Udariće na dva ključna srpska UPORIŠTA!

Alo! | print 2019-08-06 21:17:56 2019-08-06 21:17:56

Čitajte u sutrašnjem izdanju "Alo!"

Alo!

 

STRUČNJACI SE PRIBOJAVAJU DA BI DO KRAJA AVGUSTA MOGLO DOĆI DO EPIDEMIJE

U Srbiji već 150 zaraženih od virusa Zapadnog Nila!

"Ove godine imamo mnogo više komaraca nego što je to bio slučaj prošle sezone, a samim tim postoji i veći rizik od širenja virusa", kaže epidemiolog Zoran Radovanović.

 


SRPSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE UPOZORAVAJU NA PLANOVE TAČIJEVIH TERORISTA

B13 sprema krvavu jesen na Kosovu!

Terorističko-kriminalna grupa iza koje stoji Hašim Tači planira da napadne Srbe koji žive u severnoj Mitrovici i Zubinom Potoku. B13 namerava da pre izbora izvede seriju napada na srpska staračka domaćinstva i ugostiteljske objekte.



OTIŠAO DA IZNENADI DEVOJKU, PA ZAJEDNO POGINULI!

Troje Srba nastradalo u Nemačkoj dok su razgledali Rotenburg

Troje Srba poginulo u Nemačkoj! Anđela Mančić (19), njen dečko Miloš Stanojković (20) i njen ujak (41) poginuli su kada su automobilom sleteli s puta u Rotenburgu i udarili u saobraćajni znak i dva automobila!

 

DANICA GRUJIČIĆ, DIREKTORKA INSTITUTA ZA ONKOLOGIJU

Neću da ćutim ni da se povučem

"Desetak dana traje neosnovana plaćena hajka na mene u jednom od medija. Razlog tome je rešenost mene i mog tima da ne dozvolimo privatne kombinacije, biznis i bahatost pojedincima na Institutu za onkologiju. I dokle god sam direktor tog instituta, tako će ostati, ma kakva se hajka vodila na mene", navela je na svom Fejsbuk nalogu prof. dr Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju, koja se već danima bori protiv optužbi na račun svog rada.

 

 

Expand player
Pogledajte više