Divna Karleuša
E stock
Naslovna za 5. mart

Alo!

Naslovna za 5. mart, Foto: Alo!

BURNO SLAVLJE POBEDE U TUZIMA

Albanci rasturaju Crnu Goru!

Dačić: Ovo je najbolja potvrda velikoalbanske politike. Anđelković: Samo je pitanje vremena kada će doći do sukoba

 

ALEKSANDAR VULIN OD JUČE NA OBUCI!

Ministar odbrane otišao u vojsku!

Vulin je prošao sve preglede i neće imati nikakve privilegije tokom vojne obuke

 

MILUTIN JELIČIĆ U JEREMIĆEVOJ KAMPANJI

Jutka kod Vuka!

Predsednik opšrine Brus kome se sudi za polno uznemiravanje bivše sekretarice, bio je i te kako aktivan u Jeremićevoj kampanji!

 

SUD ODBIO BUHINU MOLBU ZA SLOBODU

Čume: Ispadaju mi zubi, pustite me napolje!

Sud je utvrdio da je Ljubiša Buha napredovao u tretmanu, ali ne maksimalno, kao i da je proces resocijalizacije u toku i da nije okončan

 

JELENA KARLEUŠA POTPUNO SLOMLJENA NAKON SMRTI MAJKE DIVNE

Anđele moj, nisam uspela da te zagrlim!

Duško Tošić krenuo ka Beogradu kada je čuo strašnu vest!

Divna Karleuša

E stock

Divna Karleuša, Foto: E stock

Jelena Karleuša je potpuno slomljena posle smrti majke Divne, koja je posle više od tri godine borbe sa kancerom u nedelju izgubila bitku. Jelena je za smrt majke saznala u povratku sa nastupa u Austriji, a činjenica da nije bila uz majku u njenim poslednji trenucima najteže joj  je pala. Jelena žali što nije stigla da se oprosti od Divne i da joj kaže koliko joj je značila u životu.

Pročitajte još:

- Jelena se čak gubi u nekim trenucima, jer još nije svesna šta se desilo i da njene mame više nema. Ne može da veruje da se nije pozdravila sa njom kako treba i da nije bila sa njom u najgorem trenutku. Međutim, koliko god da joj je loše, pokušava da se smiri i da ne plače stalno zbog dece, kojoj je jedva objasnila da je baka umrla. Ona brine jer su devojčice bile veoma vezane za nju i provodile mnogo vremena sa njom, a sada mora da im objasni da je više neće videti. Kada su devojčice zaspale, ona je satima plakala i najviše joj je žao što nije uspela da joj kaže da je voli, da joj je bila sve na svetu... Jeleni je veoma loše. Posle svega što je prošla od početka ove godine, ovo je udarac od kog će teško moći da se oporavi - isppričao je za "Alo!" izvor blizak pevačici i dodao da su joj najveća podrška prijatelji, koji su od nedelje uveče sve vreme sa njom.

Više čitajte u štampanom izdanju!