Znaju da  uživaju:  Fudbaleri  Partizana
Aleksandar Dimitrijević
Znaju da  uživaju:  Fudbaleri  Partizana
Znaju da uživaju: Fudbaleri Partizana, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Neko u rodni kraj, nego u Tajland, a ima i onih koji su još u Beogradu.
Zabavni program će sigurno imati Petar Grbić, koji je otišao u Crnu Goru.

Voli  Čolu: Petar  Grbić
Voli Čolu: Petar Grbić, Foto: fotomontaža


- Posle teške polusezone, treba mi predah. Biće to Podgorica ili Budva, još ne znam. Možda trg u Budvi, gde će pevati Zdravko Čolić, koga volim da slušam, pa onda u neki restoran. Ne smeta mi da budem na otvorenom, prošle godine sam slavio na trgu. Čekao sam nekad ranije u inostranstvu, bio u Amsterdamu, Istanbulu... Ipak, najlepše mi je u mojoj zemlji - kaže Grbić za „Alo!“.
Napadač Valerij Božinov je takođe napustio zemlju.


- U Sofiji sam sa porodicom. Došao sam da se relaksiram, da budem sa decom. Biće neke zabave, muzika se podrazumeva. Volim narodnjake, srpske, bugarske, ali nemam nekog omiljenog pevača - kaže Valerij.


Vezista Darko Brašanac nije za varijante „preko“.
- Bolje je u svojoj zemlji, u svom gradu. Tog 31. decembra biću u Beogradu, sa suprugom, društvom, ići ćemo u restoran - kaže on.

Samba za  Fabricija u  Rio de  Žaneiru
Samba za Fabricija u Rio de Žaneiru, Foto: fotomontaža


Brazilac Fabricio je u Rio de Žaneiru.
- Za mene više nema žurki, mator sam za tako nešto. Složićete se, najbolje je kada ste u krugu porodice. Vreme ludovanja je prošlost - uz osmeh kaže Fabricio.


Babovićeva varijanta biće snežna.
- Volim vatricu, kamin, sa prijateljima da slavim. Nema lumpovanja, možda ako se nešto spontano otvori... Lane sam bio u Dubaiju, ali ovog puta ću na planinu, iako ne smem da skijam. Možda Alpi, ali svakako hoću da vidim pahulje.


Nikola Trujić je sa lepšom polovinom u Tajlandu, Andrija Živković je ovih dana u Nišu i sigurno će u Srbiji dočekati 2016. godinu. Ivan Bandalovski je zakazao proslavu u Sofiji, a Abubakar Oumaru u Parizu.