Aleksandar Vučić i Aleksandar Bocan Harčenko
Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić i Aleksandar Bocan Harčenko

Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić i Aleksandar Bocan Harčenko, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Povodom aktuelnih poziva zemalja Kvinte oglasio se na Tviteru i ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Aleksandar Bocan-Harčenko. On je poslao poruke sledeće sadržine:

SEVERNA MAKEDONIJA ODBILA DA SRBIJI IZRUČI TERORISTU Priveden po Interpolovoj poternici, sumnjiči se za ratne zločine na KiM

Veselji se obratio Albancima, najavio ZLO KOJE NE SPAVA!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 11.08.2019. 07:29 Promoviše se. Kadri Veselji, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Dok su predstavnici drugih političkih stranaka govorili o crvenim linijama u vezi sa izbornim koalicijama, Kadri Veselji je izjavio da on i njegova Demokratska partija Kosova (DPK) imaju samo dve crvene linije - jedna koja se odnosi na korupciju i druga koja se odnosi na Srbiju.

- Dakle, teško da ova izjava (zemalja Kvinte) može da spada među one koje omogućuju da se kaže: "Uradili smo sve za obnavljenje dijaloga..."

KRVOLOČNI ALBANCI UBILI DVA SRPSKA DEČAKA Ivan i Pantelija se kupali na reci, a onda su ih POKOSILI MECI! Još četvoro teško ranjeno!

- Smatramo da se unapred stvaraju preduslovi da se Beograd još jednom okrivi za neuspeh dijaloga.

- Takođe nije jasno zašto se radi o evroatlantskim integracijama. "Kvinta" ponovo ignoriše stav Srbije o vojno-političkoj neutralnosti. Stvarnost je takva da Beograd vodi pretpristupne pregovore samo sa Evropskom unijom - ističe Bocan Harčenko.

On dodaje da niko nije pokrenuo proces da spreči guranje Kosova u međunarodne institucije suprotno međunarodnom pravu.

FORMIRALA SE "KATIBA"! Borbena jedinica koju čine etnički albanski BORCI SA KOSOVA i svi kreću u RAT!

- Kakvu vezu ima pitanje uspostavljanja dijaloga sa povlačenjem priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova? To je suveren posao drugih država koje shvataju nesposobnost kosovske lažne državnosti, kao i to da se ona kosi sa međunarodnim pravom - izričit je ruski ambasador.

Veselji otkrio čega se Albanci na Kosovu najviše plaše - Srbiji ovo daje vetar u leđa!

Dok su predstavnici drugih političkih stranaka govorili o crvenim linijama vezano za izborne koalicije, Kadri Veselji je izjavio da on i njegova Demokratska partija Kosova (DPK) imaju samo dve crvene linije - jedna koja se odnosi na korupciju i druga koja se odnosi na Srbiju.

Od kaže da je obnavljanje dijaloga moguće samo energičnim radom sa Prištinom i vršenjem pritiska na Prištinu sa ciljem da se ne dopuste akcije sa primenom snage.

UŽASAN UDES U SRBIJI! Kolima udarili u MEDVEDA, najmanje troje povređeno! Zver napravila MASAKR!

- Nismo uočili apsolutno ništa novo ili ohrabrujuće u izjavi zemalja takozvane "Kvinte". Očigledni su svi dobro poznati pristupi - zaključuje Bocan Harčenko.

ISPUCALI HILJADE METAKA UZ PESME PROTIV SRBIJE! Ramuš i Daut Haradinaj snimljeni na proslavi, izvadili AUTOMATE, pa rešetali na sve strane! (VIDEO)

"NEKI POSLOVI SA MUFTIJOM SU NA POLA PUTA" Veselji najavio plan koji će RAZBESNETI SRBE, Albanci opet OSVAJAJU TERITORIJU!

OFICIR KFORA OTKRIO SUDBINU UBICE OLIVERA IVANOVIĆA! "Nije pobegao, iz Bondstila niko ne može da pobegne. On je RADIO ZA CIA"

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa