Kadri Veselji
AP/Visar Kryeziu

 

Kadri Veselji

Tanjug

Kadri Veselji, Foto: Tanjug

Američki senator Ron Džonson razgovarao je u Vašingtonu sa predsednikom kosovskog parlamenta Kadrijem Veseljijem.

OGLASIO SE HARADINAJ! POPLJUVAO MAKRONA! Dok je predsednik Francuske razgovarao sa Vučićem u Prištinu je stigla velika delegacija iz BRITANIJE! Ramuš je opet DOBIO KRILA!

Tom prilikom senator je poručio da Beograd i Priština moraju što pre da se vrate dijalogu radi postizanja sporazuma o normalizaciji odnosa, prenela je prištinska Koha.

ŠIPTARI SE IŽIVLJAVALI NAD MRTVIM SRBIMA! Internetom kruži potresan snimak! (VIDEO)

Navodi se da su senator Džonson i Veselji razgovarali, između ostalog, o političkoj situaciji u regionu "sa posebnim osvrtom", kako se navodi, na "završnu fazu dijaloga Beograda i Prištine".

Kadri Veselji

Tanjug/Sava Radovanović

Kadri Veselji, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Džonson je, dodaje se, potvrdio da će SAD uvek podržavati Prištinu na njenom putu evroatlantskih integracija.

"Važno je da se Kosovo i Srbija što pre vrate u dijalog i da postignu obavezujući sporazum. Slučaj Makedonije i Grčke je primer koji treba slediti kada postoji politička volja za postizanje konačnog dogovora ", rekao je senator Džonson.

PACOLI ŠALJE ZAHTEV PRED GENERALNU SKUPŠTINU! Albanci ponovo pokušavaju, prvi put smo ih slomili, ali sada imaju pomoć JOŠ JEDNE SILE!

Podsetimo, zvanična Priština već mesecima ne odustaje od uklanjanja taksi od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH, uprkos brojnim međunarodnim pritiscima.

 BONUS VIDEO: Francuska povlači nezavisnost Kosova