BELI TANJIRI, NOŽEVI I VILJUŠKE... Tači imao bratski susret sa ovim čovekom i dao mu zeleno svetlo za vršljanje po Crnoj Gori, a onda se pohvalio fotografijom na Fejsbuku! (FOTO)

Razgovarali smo o mnogim važnim pitanjima za obe zemlje!

Hašim Tači
Hašim Tači, Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

Predsednik najmlađe crnogorske opštine Tuzi Nik Đeljošaj, sastao se sa predsednikom takozvane države Kosova Hašimom Tačijem, a kako je naveo na svom profilu na Fejsbuku, bio je to „bratski susret“.

 

„Posebno mi je zadovoljstvo što sam upoznao našeg prijatelja, predsjednika Republike Kosovo g. Hašima Tačija! Razgovarali smo o mnogim važnim pitanjima za obe zemlje! Zahvalio sam gospodinu Tačiju na njegovoj predanosti i doprinosu koji je Kosovo dalo za Malesiju i Albance u Crnoj Gori“, naveo je Đeljošaj u opisu fotografije.

 PUTIN SPREMAN DA UĐE SA VOJSKOM NA KOSOVO Predsednik Vučić najavio: Rusija se uključila u igru, sve opcije su otvorene, a Srbija je u OPASNOSTI!

Tači se takođe na svojoj Fejsbuk stranici pohvalio da je u Tuzima upoznao prvog predsednika te opštine. On je napisao da je gradonačelniku Đeljošaju čestitao na pobedi u Tuzima i poželeo uspeh u „velikom zadatku izgradnje institucija koje će koristiti svim Tužanima“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi