"VESELJI, SAMO TI DOĐI..." Srpski generali su se "baš uplašili" pretnji zločinaca! "Gospodaru Kosova" poručuju sledeće...

Srpski generali ne haju za Veseljijeve pretnje! Predstavnik tzv. skupštine samoproglašenog Kosova izjavio da će hapsiti komandante jedinica srpske vojske koja je počinila navodne zličine na Kosovu!

Kadri Veselji
Kadri Veselji, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

Precizirao je da će uhapsiti generale srpske vojske koji su bili na Kosovu 1998. i 1999, misleći na Momira Stojanovića, Ljubišu Dikovića i Gorana Radosavljevića Gurija, objavili su mediji.

 

 

- Naša poruka za zločince i one koji negiraju zločine, kukavice koje su danas slobodne u Srbiji glasi: "Bićete uhapšeni! Činili ste zločine jer ste kukavice. Bojali ste se sukoba sa OVK, pa ste napadali civile. Naći ćemo vas“ - poručio je Veselji najavljujući da će samoproglašeno Kosovo formirati tribunal "za zločine koje je Srbija (navodno) počinila na Kosovu tokom 1998. i 1999. godine".

NAMEĆU NAM KRIVICU, U TEŠKOJ SMO POZICIJI Protiv Srbije je doneta rezolucija, a zemlje Kvinte traže od nas da učinimo SLEDEĆE!

 

Generali mu za „Alo!“ poručuju da slobodno dođe da ih hapsi jer se "zločinca kao što je on ne plaše, a savest im je mirna".

Momir Stojanović ironično je kazao da se "baš uplašio Veseljijevih pretnji".

- Evo ja poručujem Veseljiju da sam spreman i da ga čekam. Ne daj bože da me on hvali, bolje što ovako želi da me hapsi! Ali zamislite da meni i drugim srpskim generalima sude monstruozni zločinci OVK Veselji, Haradinaj i Tači, pa to bi bilo prestrašno - kazao je Stojanović.

POTPIŠI PA UĐI NA KiM!? Albanci spremaju podli plan! Čekaće Srbe, ako hoće da nastave dalje tražiće da UNIŠTE SRBIJU!

 

General Ljubiša Diković, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, istakao je da ga Veseljijeve reči ne zanimaju.

- Nisam imao pojma da Veselji namerava da me hapsi! Ne znam ni šta da kažem na to, prosto, ne interesuje me - kazao je Diković.

U sličnom tonu odgovorio je i Guri: Ma koga briga šta neki Veselji misli i priča, nije to ni vredno komentara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi