EKSKLUZIVNI SNIMAK Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire, on je ignoriše (FOTO/VIDEO)

Predstavnica Đilasovog Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković molila je lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurti da se pomire.

Rada Trajković, Aljbin Kurti
Foto: Alo.rs

Prema ekskluzivnom snimku do kog je došla redakcija portala Alo.rs, Trajkovićeva je pre nekoliko godina u skupštini tzv. Kosova prišla Aljbinu Kurtiju.

- Došla sam da se pomirimo - rekla je Trajković.

ALBANCI PUCALI NA SRPSKE POLICAJCE!

AUTOR: Alo.rs/ Informer/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 10:57 Incident na administrativnoj liniji sa KiM. KFOR-a, Foto: Alo U rejonu Lukovske banje kod Kuršumlije, policijska patrola je neposredno uz administrativnu liniju sa KiM zatekla grupu Albanaca u bespravnoj seči šume. Kada su opazili policajce pobegli su na teritoriju KiM i odatle pucali iz vatrenog oružja na policajce.

Kurti koji je u tom trenutku nešto zapisivao, u potpunosti je ignorisao Radu Trajković, ne želeći čak ni da je pogleda.

Trajković se samo nasmešila, shvativši da se našla u neprijatnoj situaciji, a potom se okrenula i otišla ne uspevši da stekne naklonost albanskog političara i bivšeg pripadnika terorističke OVK koji je osuđen u Srbiji. 

Sada, nekoliko godina kasnije, situacija se menja. 

Kurti koji je pobednik izbora na Kosovu, izjavio je da želi Srbe u vladi, ali svoje Srbe.

U Prištini skovan divljački plan! Ako SAD i EU ne reaguju, sukob je neizbežan!

AUTOR: Alo.rs/ Informer/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 07:26 On je u više navrata ponovio da mu je cilj da nasilno okupira sever Kosova i da od Srbije traži milionsku ratnu odštetu Aljbin Kurti, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ * Lider "Samoopredeljenja" Aljbin Kurti, koji je dobio većinu albanskih glasova na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, poručio je da Srpskoj listi neće dati mesta u novoj vladi, već isključivo 'lojalnim' Srbima!

Rada Trajković koja je u koaliciji sa Nenadom Rašićem i još nekolicinom Srba koji su otvoreno stali na stranu Albanaca, potpuno potučena na izborima, pa nisu dobili nijedno mesto u parlamentu.

KURTI OVU INFORMACIJU KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Njegov otac bio u srpskom zatvoru, a ono što je tamo radio je TEŠKA SRAMOTA!

Kurti je sada odlučio da Srbe koji su otvoreno napali Beograd i priznali lažnu državu, vrati u politički život, pokušavajući da im da mesto u vladi, iako ih nijedan Srbin sa Kosova ne podržava.

Aljbin Kurti
Aljbin Kurti, Foto: Tanjug/AP

Ovim bi se stvorila lažna slika da predstavnici srpskog naroda podržavaju nezavisno Kosovo, a Srpska lista koja je osvojila apsolutnu podršku naroda na Kosovu bi se izbacila iz igre.

SKANDAL! DAČIĆ UPRAVO REAGOVAO! Kurti i diplomata se sastali, a u pozadini se vijorilo nešto strašno!

Izgleda da će Kurti ipak pristati na pomirenje sa Radom, a sudeći po dosadašnjem političkom delovanju, ni njoj neće biti teško da opet stane pred ovog ekstremistu i teroristu, i zamoli za malo vlasti.

Prva politička ljubav zaborava nema.

 

BONUS VIDEO: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Alo.rs

 


 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nes
  10/10/2019 - 14:00
  Kako te nije sramota ne je.ute 2%. Duso prodana , dno dna si .Ja bih ti zabranio ulazak u Srbiju.
 • Korisnik: popuskin
  10/10/2019 - 12:09
  Koja gnjida.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi