Rada Trajković
Printskrin
Rada Trajković

Printskrin

Rada Trajković, Foto: Printskrin

* Rada Trajković po svaku cenu želi da je Aljbin Kurti pozove u vlast

* Uporedila ga je sa ubijenim sprskim premijerom Zoranom Đinđićem

* Rada Trajković udarila i na Srpsku listu

Predstvnica Đilasovog Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković ponovo briljira na Tviteru. Ovaj put uporedila je Aljbina Kurtija sa ubijenim Srpskim premijerom Zoranom Đinđićem.

Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire, on je ignoriše (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 10.10.2019. 12:01 - 10.10.2019. 12:38 Predstavnica Đilasovog Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković molila je lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurti da se pomire. Prema ekskluzivnom snimku do kog je došla redakcija portala Alo.rs, Trajkovićeva je pre nekoliko godina u skupštini tzv. Kosova prišla Aljbinu Kurtiju.

 

Naime, Đilasova Rada na Tviteru po svaku cenu želi da se prepruči Kurtiju da može da računa na nju u formiranju buduće vlade u Prištini. U silnim pohvalama Kurtija Rada ga je uporedilla ni manje ni više nego sa Zoranom Đinđićem.

Rada Trajković, tviter

Printscreen Twitter

Rada Trajković, tviter, Foto: Printscreen Twitter

 

"Slagali se sa njim ili ne, Kurti je prvi regionalni političar od Zorana Đinđića koji je odlučio da se obračuna sa organizovanim kriminalom i prekine kontinuitet političke dominacije ratnih profitera. Ta borba već ugrožava njegovu bezbednost ali ovog puta “oni” ne smeju pobediti.

Rada Trajković tu nije stala, nego je potkačila i Srpsku listu u naredna dva tvita:

Rada Trajković, tviter

Printscreen Twitter

Rada Trajković, tviter, Foto: Printscreen Twitter

 

"Napori da se SL po svaku cenu uvede u novu Vladu Kosova deo su šire strategije da se obesmisli beskompromisnost Kurtijeve borbe protiv kriminala i da se preko Vučićevih pijuna na Kosovu zaštite transnacionalni “interesi” koji se tu spajaju.

Sa “srpstvom” to nema nikakve veze".

"SL ima svoje zagarantovano mesto u zakonodavnoj vlasti kao jedina srpska parlamentarna stranka. Njoj pripada i mesto u predsedništvu skupstine. Ali Kurti ima pravo da formira funkcionalnu Vladu čiji će članovi svi biti na istoj strani u borbi protiv org.kriminala. A SL to nije.

Rada Trajković, tviter

Printscreen Twitter

Rada Trajković, tviter, Foto: Printscreen Twitter

KURTI POSTAVLJA SRPKINJU ZA MINISTARKU? Novi vladar tzv. Kosova pravi opasan politički dil!

 

 

 BONUS VIDEO: Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire