Hašim Tači
EPA/Stephanie Lecoq
Hašim Tači

EPA/Stephanie Lecoq

Hašim Tači, Foto: EPA/Stephanie Lecoq

Srpska lista saopštila je da je poslednja izjava Hašima Tačija, kako je on proterao potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, ustvari javno i otvoreno priznanje da je proces protiv Radoičića politički progon.

PROČITAJ JOŠ:

- To je i priznanje da je linč i pokušaj ubistva našeg potpredsednika, prilikom upada u njegov porodični dom u Kosovskoj Mitrovici novembra prošle godine, organizovan zarad političkih interesa Hašima Tačija a ne na osnovu bilo kakvih dokaza o navodnoj umešanosti gospodina Radoičića u monstruozno ubistvo Olivera Ivanovića.

ROSU, Kosovo policija

EPA

ROSU, Kosovo policija, Foto: EPA

Vodeći se izrekom da je pravda spora ali dostižna, potvrdila se istina o nevinosti i lažnim optužbama protiv gospodina Radoičića, čije ime su pokušali da ukaljaju Hašim Tači i pojedini Srbi sa njegovog kanabeta, poput Rade Trajković ili predstavnika kvazi opozicije u Beogradu, navodi se u saopštenju Srpske liste.

PREPORUČUJEMO:

Srpska lista navodi da "nikada neće dozvoliti da bilo ko napada one koji brane Srbe i Srbiju na Kosovu i Metohiju."

- To nećemo dozvoliti bez obzira koliko para davali oni koji žele da okupiraju sever i proteraju srpski narod sa svojih ognjišta. Zato ponavljamo podršku svom potpredsedniku ali i uhapšenima Spasojeviću i Rošiću koji se nalaze bez osnova utamničeni u podujevskom kazamatu - saopštila je Srpska lista.