Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire, on je ignoriše (FOTO/VIDEO)

Alo.rs | Kosovsko pitanje 2019-10-10 12:01:34 2019-10-10 12:01:34

Predstavnica Đilasovog Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković molila je lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurti da se pomire.

Alo.rs

Prema ekskluzivnom snimku do kog je došla redakcija portala Alo.rs, Trajkovićeva je pre nekoliko godina u skupštini tzv. Kosova prišla Aljbinu Kurtiju.

- Došla sam da se pomirimo - rekla je Trajković.

ALBANCI PUCALI NA SRPSKE POLICAJCE!

AUTOR: Alo.rs/ Informer/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 10:57 Incident na administrativnoj liniji sa KiM. KFOR-a, Foto: Alo U rejonu Lukovske banje kod Kuršumlije, policijska patrola je neposredno uz administrativnu liniju sa KiM zatekla grupu Albanaca u bespravnoj seči šume. Kada su opazili policajce pobegli su na teritoriju KiM i odatle pucali iz vatrenog oružja na policajce.

Kurti koji je u tom trenutku nešto zapisivao, u potpunosti je ignorisao Radu Trajković, ne želeći čak ni da je pogleda.

Trajković se samo nasmešila, shvativši da se našla u neprijatnoj situaciji, a potom se okrenula i otišla ne uspevši da stekne naklonost albanskog političara i bivšeg pripadnika terorističke OVK koji je osuđen u Srbiji. 

Sada, nekoliko godina kasnije, situacija se menja. 

Kurti koji je pobednik izbora na Kosovu, izjavio je da želi Srbe u vladi, ali svoje Srbe.

U Prištini skovan divljački plan! Ako SAD i EU ne reaguju, sukob je neizbežan!

AUTOR: Alo.rs/ Informer/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 07:26 On je u više navrata ponovio da mu je cilj da nasilno okupira sever Kosova i da od Srbije traži milionsku ratnu odštetu Aljbin Kurti, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ * Lider "Samoopredeljenja" Aljbin Kurti, koji je dobio većinu albanskih glasova na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, poručio je da Srpskoj listi neće dati mesta u novoj vladi, već isključivo 'lojalnim' Srbima!

Rada Trajković koja je u koaliciji sa Nenadom Rašićem i još nekolicinom Srba koji su otvoreno stali na stranu Albanaca, potpuno potučena na izborima, pa nisu dobili nijedno mesto u parlamentu.

KURTI OVU INFORMACIJU KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Njegov otac bio u srpskom zatvoru, a ono što je tamo radio je TEŠKA SRAMOTA!

Kurti je sada odlučio da Srbe koji su otvoreno napali Beograd i priznali lažnu državu, vrati u politički život, pokušavajući da im da mesto u vladi, iako ih nijedan Srbin sa Kosova ne podržava.

Ovim bi se stvorila lažna slika da predstavnici srpskog naroda podržavaju nezavisno Kosovo, a Srpska lista koja je osvojila apsolutnu podršku naroda na Kosovu bi se izbacila iz igre.

SKANDAL! DAČIĆ UPRAVO REAGOVAO! Kurti i diplomata se sastali, a u pozadini se vijorilo nešto strašno!

Izgleda da će Kurti ipak pristati na pomirenje sa Radom, a sudeći po dosadašnjem političkom delovanju, ni njoj neće biti teško da opet stane pred ovog ekstremistu i teroristu, i zamoli za malo vlasti.

Prva politička ljubav zaborava nema.

 

BONUS VIDEO: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Alo.rs

 


 

 

 

Expand player
Pogledajte više