Lučić izjavom digao Srbiju na noge: Posle evropskih izbora, sledi potpuni preokret! (VIDEO)

Alo.rs/D.N. | Kosovsko pitanje 2019-05-25 04:43:02 2019-05-25 04:43:02

Dejan Lučić, srpski publicista, geopolitičar i teoretičar, izneo je tezu da Srbija preko neformalnih diplomatskih kanala može da dođe do američkog predsednik Donalda Trampa i tako utiče na to da SAD povuku priznanje nezavisnosti Kosova

EPA/Shawn Thew

Lučić smatra da postoje tajna društva i strukture koje stoje iza predsednika SAD.

- Templari su jedan od timova ljudi koji su doveli Trampa na vlast. Vojna obaveštajna služba i templari stoje iza Trampa i preko njih može da se deluje i sugeriše Trampu da povuče priznanje (tzv.) Kosova. Templari u Francuskoj i Italiji imaju velikog uticaja na sve ove koji su protiv globalizma i protiv uništavanja Italije i Francuske. To su kanali dejstva - ističe Lučić i dodaje:

- Ako imate dobre masone, patriote u svojoj zemlji, naći ćete takve u drugim zemljama gde kao država zvanično mogu da budu protiv naših interesa u odnosu na Kosovo i Metohiju, a da masoni budu za nas. Takva je situacija u Francuskoj. Troje kandidata na prošlim predsedničkim izborima bili su spremni da povuku priznanje tzv. Kosova. Alternativna diplomatija preko tajnih društava je ključ za budućnost Srbije.

Lučić je istakao da će nakon evropskih izbora doći do preokreta i da će ojačati one snage u Evropi koje su više naklonjene Srbiji, a posebno je istakao potpredsednika italijanske vlade Matea Salvinija.

 

Expand player
Pogledajte više