PROVOKACIJA NA PRELAZU SA KOSOVOM! KFOR i kosovska policija uz pripadnike Srpske liberalne stranke krenuli na Srbiju, potez Beograda ih ostavio bez aduta za dalje predstave!

Grupa pripadnika Srpske liberalne stranke, njihov lider Slobodan Petrović i ministarka u prištinskoj vladi Dijana Živić prešli su danas administrativni prelaz Merdare, pa se vratili nazad, izvodeći provokaciju na koju Srbija, međutim, nije reagovala

Merdare
Merdare, Foto: Alo.rs

Ta manifestacija izvedena je, uz prisustvo Kfora i kosovske policije, u znak protesta zbog navodne zabrane njihovom članu da pređe u centralnu Srbiju, u četvrtak.

DAN D U BERLINU Han otkrio glavni cilj sastanka Beograda i Prištine!

Sa Petrovićem je bila i novopostavljena ministarka poljoprivrede u kosovskoj vladi, Dijana Živić, koja je na toj poziciji zamenila predstavnika Srpske liste Nenada Rikala.

RAMUŠ NE PREZA NI OD KOGA! Haradinaj zapretio srpskom političkom vrhu: "Zaustavićemo vas i držaćemo vas satima", ali to nije sve!

Haradinaj je izjavio danas da "Priština neće da ćuti" ovim povodom i da će zaštititi pripadnike SLS, ali nije rekao kojim merama.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi