RAMUŠ NE PREZA NI OD KOGA! Haradinaj zapretio srpskom političkom vrhu: "Zaustavićemo vas i držaćemo vas satima", ali to nije sve!

Neverovatno!

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: AP/Visar Kryeziu

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj najavio je mogućnost zadržavanja i policijskog ispitivanja zvaničnika Vlade Srbije koji dolaze na Kosovo.

Haradinaj je rekao da se radi o recipročnim merama na zaustavljanje i ispitivanje zvaničnika kosovske vlade srpske nacionalnosti od strane srpskih organa bezbednosti na administrativnim prelazima.

"Ne prejudiciram koje će mere da budu, ali mi nećemo moći da prećutimo činjenicu da se zvaničnici naše vlade, u ovom slučaju kosovski Srbi, loše tretiraju na granici od organa Srbije. I mi ćemo koristiti istu praksu i zaustavićemo ih, da ih držimo satima, da pošaljemo obaveštajnu službu, policiju. Ako žele takve međusudske odnose... ", rekao je Haradinaj na konferenciji za medije u Prištini nakon sednice vlade, prenosi RTS.

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: Alo/B. A.

Samostalna liberalna stranka saopštila je da je juče njen predstavnik Srđan Jovanović, inače Haradinajev savetnik, nekoliko sati zadržan na administrativnom prelazu "Bela zemlja", od strane pripadnika MUP-a Srbije i ispitan od strane pripadnika Bezbednosno informativne agencije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi