OTKRIVENI DETALJI MISTERIOZNOG SASTANKA Haradinaj, Limaj, Pacoli i Veselji zasedali iza zatvorenih vrata, a evo KAKVE SU ODLUKE DONELI!

Kako se navodi u saopštenju, koalicioni partneri su se dogovorili da intenziviraju aktivnosti i aktivnosti u narednim danima kako bi uskladili donošenje odluka u gore navedenim temama

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

Vlada lažne države Kosova putem saopštenja objavljuje da se na današnjem sastanku lidera vladajuće koalicione stranke razgovaralo o nedavnim političkim dešavanjima u zemlji, funkcionisanju institucija, ispunjenju vladajućeg i zakonodavnog programa, sa posebnim naglaskom na odobravanje budžeta za 2019. godin, prateći zakonski paket, platforma za dijalog i poresko pitanje.

Kako se navodi u saopštenju, koalicioni partneri su se dogovorili da intenziviraju aktivnosti i aktivnosti u narednim danima kako bi uskladili donošenje odluka u gore navedenim temama.

Tokom sastanka su uglavnom razgovarali o ključnim aspektima vezanim za platformu za dijalog, za koju se očekuje da će uskoro biti usvojena u Skupštini lažne države Kosova. Platforma za dijalog će odražavati jedinstvenu poziciju institucija zemlje za postizanje pravno obavezujućeg sveobuhvatnog rešenja. , koji bi trebalo da rezultira uzajamnim priznavanjem i članstvom takozvane države Kosova u UN, navodi se u saopštenju Koha.net.

Takođe, lideri koalicije obećali su da će intenzivirati korake i uskladiti odluke sa strateškim partnerima Kosova, SAD i EU.

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji
Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji , Foto: president-ksgov.net

Zajednička je procena da je koalicija funkcionalna i stabilna. Ona će nastaviti da se posvećuje postizanju ciljeva u skladu sa ciljevima programa koji se regulišu, navodi se dalje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi