ZBOG ALBANACA LOMIO JE KIČMU SRBIJI KAD GOD JE MOGAO Dok je OVK ubijala Srbe po Kosmetu on je slavio! Haradinaj je odlučio da mu se ODUŽI na ovaj način

PočasT albanskom lobisti

Bob Dol, senator
Bob Dol, senator, Foto: printscren youtube

* Bob Dol najveći albanski lobista

* Pretio Srbiji

* Ramuš Haradinaj podiže mu spomenik

Priština će uskoro dobiti i bistu američkog senatora Boba Dola, inicijativa je koju je danas saopštio premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci, Ramuš Haradinaj.

Iako je u petak podneo neopozivu ostavku, Haradinaj se u društvu ambasadora SAD u Prištini, Filipa Kosneta, obratio novinarima sa mesta na kojem će stajati bist Boba Dola, ali je posle obraćanja odbio da odgovara na pitanja novinara.

Rekao je da je odlučio da tu inicijtivu, za koju kaže da je došla od naroda i biznismena, pokrene upravo na dan rođenjendana američkog sentora.

 

Prema njegovim rečima, prva Dolova poseta Kosmetu 1990. bila je prekretnica za Prištinu.

Kosnet je rekao da se Dol uvek zalagao za slobodu, tako da ne čudi to što se, kako je rekao, zalagao i za slobodu naroda Kosova.

On je kazaoa i da prijateljstvo SAD i Kosova ne zavisi od bilo koje političke stranke ili pojedinca.

"Svako bi dobro postupio kada bi sledio filozofiju Boba Dola. U politici postoje protivnici, a ne neprijatelji", rekao je američki diplomata, prenela je KosovaPress.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj biće osuđen na doživotnu robiju?!

  ŠIPTARSKI KRVOLOCI POČELI DA LOVE SRBE KAO ŽIVOTINJE! Samo nekoliko sati nakon Vučićevog obraćanja, počela odmazda na Jarinju!

PSIHOPATA, TUKAO JE I UBIJAO SVE REDOM Šofer OVK sve priznao: Posle rata je organizovao akciju HVATANJA SRBA, vozili smo ih na sever Albanije, tamo su...

GALIJAŠEVIĆ OGOLIO ZAPAD! Evo zašto su poslali Haradinaja u Hag: "Projekat Kosovo" im je bio POTREBAN!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi