"DAĆETE NAM KOSOVO ILI ĆEMO GA OTETI" Amerikanci su Srbima još 1990. spremili pakao na KiM! Nikad viđena Haradinajeva fotografija sve dokazuje! (FOTO)

Nekadašnji komandant UČK, sada premijer tzv. Republike Kosovo Ramuš Haradinaj bio je još 1990. godine u Stejt departmentu pozvan kao lider Kosova, a to je učinio lično, ni manje ni više Džo Bajden.

Ramuš Haradinaj, Foto: EPA

* Haradina je još 1990. godine u Stejt department pozvan kao lider Kosova

* 1990. godine, tačnije 1. marta u Stejt departmentu pojavio se Džo Bajden zajedno sa terorističkim vođom kosovskih Albanaca Ramušom Haradinajem

* "Vaše (srpsko) KiM nam treba i vi će te nam ga dati ili ćemo vam ga oteti! Prihvatite realnost i predstavljamo vam novog lidera Kosova on se zove Ramuš Haradinaj", izgovorio je Džo Bajden predstavnicima medija

Naime, 1990. godine, tačnije 1. marta u Stejt departmentu pojavio se Džo Bajden zajedno sa terorističkim vođom kosovskih Albanaca Ramušom Haradinajem i Josefom J. DioGuardijem, osnivačem Albanskoameričke građanske lige, koji od 1990 lobira na Capitol Hill-u za promociju agende Velike Albanije i terorista kosovskih Albanaca.

"Vaše (srpsko) KiM nam treba i vi će te nam ga dati ili ćemo vam ga oteti! Prihvatite realnost i predstavljamo vam novog lidera Kosova on se zove Ramuš Haradinaj", izgovorio je Džo Bajden predstavnicima medija.

Ovaj govor je još tada otkrio sve namere Amerike, međutim u Srbiji ga tadašnje vlasti nisu ozbiljno shvatile.

SKANDAL U PRIŠTINI! Srbi oduševljeni, Albanci besni poput zveri! Izdaja u samom vrhu lažne države Kosovo!

VUČIĆ SE OBRAĆA CELOM SVETU! Počinje glavni skup u Njujorku, dolaze svi lideri država, objavljeno kada će se čuti glas Srbije!

Devet godina kasnije Ramuš Haradinaj postaje jedan od ključnih ljudi UČK na Kosovu, a dve decenije posle ovih reči on postaje i premijer tzv Kosova.

Haradinaja je u Stejt department uveo lično Josef Diogardi, nekadašnji kongresmen i jedan od najmoćnijih lobista za stvaranje Velike Albanije.

Haradinaja u to vreme niko nije poznavao, pojavio se u Stejt departmentu u odelu i kravati, ličio je na običnog birokratu. Koliko su Ramušove veze sa Stejt departmentom i dalje jake najbolje govori činjenica da se javno oglušio na apel Bele kuće da ukune anticivilizacijske takse koje su uvedene na uvoz robe iz Srbije i BiH.

Haradinaj je u svom životu prešao put od deteta koje je maštalo da bude astronaut, preko drugog po popularnosti lidera tzv. OVK, do najviših političkih funkcija. Za njega su govorili da u ime Amerike kontroliše Tačija na Kosovu.

MEDIJI SU PRENELI SVE POGREŠNO! Vučić otkrio detalje velike podele oko Kosova!

HODŽAJ UOČI IZBORA OPLEO PO PACOLIJU Ništa ne znaš i nesposoban si! Zbog tebe Srbija i Rusija gaze Prištinu!

On je svoju snagu pokazao čak i na temi razgraničenja na Kosovu, kada su iz Bele kuće stizale poruke da je to prihvatljivo rešenje, Haradinaj je izjavio:

"Podela za mene znači rat, ja kažem to bez oklevanja i rizično je da se govori o podeli. Nije dobro spominjati podelu. Svako ko govori o podeli, doneće tragediju na Balkanu", rekao je Ramuš Haradinaj.

Hitan sastanak Vučića i Dodika! U pitanju je opstanak srpskog naroda!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.09.2019.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zagondzija
  18/09/2019 - 20:45
  Kosovo je srpsko bilo i bice 💪🇷🇸👍
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi